Σαλάτα με κριθαράκι και ντοματίνια

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><em>Για 4-6 άτομα</em><br /><br />1/2 κούπα κριθαράκι<br />14 ντοματίνια<br />150 γραμμάρια φέτα<br />20 ελιές θρούμπες<br />Θυμάρι<br />Βασιλικός<br />Ελαιόλαδο<br />Αλάτι<br />Πιπέρι</p>
<p> </p>
<div> </div>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p>Βράζουμε το κριθαράκι, τις σουρώνουμε και τις κρυώνουμε σε άφθονο τρεχούμενο νερό. Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε στο δύο τα ντοματίνια.<br />Κόβουμε τις ελιές στη μέση και αφαιρούμε το κουκούτσι. Κόβουμε τη φέτα σε μικρά κυβάκια και ψιλοκόβουμε το μαϊντανό.<br /><br />Σε μία βαθιά σαλατιέρα βάζουμε τα ζυμαρικά, τη φέτα, τις ελιές, τα ντοματίνια, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τα καρυκεύματα και ανακατεύουμε.<br />Τέλος προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.</p>
<p> </p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα