To 28o «δένει» στο λιμάνι!

Το 28ο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Ανδρών της ιστορίας του κατακτά το απόγευμα της Κυριακής στο Κολυμβητήριο του Πειραιά ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου προηγείται με 2-0 της Βουλιαγμένης στους τελικούς της διοργάνωσης και την Κυριακή (17:00) την «φιλοξενεί» στον Πειραιά. Με νίκη ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία αφού κατακτά το 28ο Πρωτάθλημα και παράλληλα για 7η φορά στην ιστορία του παίρνει την κούπα έχοντας μόνο νίκες σε κανονική περίοδο και πλέι οφ (27/27).

 Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δείξει στην διάρκεια της κανονικής περιόδου αλλά και στα πλέιφ οφ ότι δεν μπορούν να «χτυπηθούν» από τη  Βουλιαγμένη και είναι στο χέρι τους το 3-0. Όπως είναι γνωστό μετά από την απόρριψη της έφεσης του Ολυμπιακού από το ΑΣΕΑΔ ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ενώ έχει απαγορευτεί και η τηλεοπτική μετάδοση του. Εφόσον κερδίσει, η απονομή δεν θα γίνει την Κυριακή μετά από τον αγώνα αλλά την Τετάρτη στις 19:30 μετά από την αναμέτρηση του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών με την Βουλιαγμένη στον Πειραιά. 

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Θόδωρος Βλάχος μιλώντας για τον τελικό σημείωσε: «Δεν έχει τελειώσει τίποτε. Εύχομαι να τελειώσει στον Πειραιά την Κυριακή αλλά αυτό είναι καθαρά στο δικό μας χέρι. Έχουμε δείξει πως έχουμε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και πρέπει να το δείξουμε και την Κυριακή απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως η Βουλιαγμένη. Δυστυχώς όπως και στον 1ο έτσι και στον 3ο τελικό δεν θα έχουμε δίπλα μας τον κόσμο που είναι η μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού. Είναι κρίμα να διεξάγονται τελικοί χωρίς κόσμο. Η ελληνική υδατοσφαίριση είναι ο μεγάλος χαμένος αυτής της ιστορίας».

 

Σχετικά άρθρα