Απών ο Γεωργιάδης, εκλήθη σε σύσκεψη

Δεν έδωσε το “παρών” στην προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Γεωργιάδης. Αμέσως μετά την άφιξη της αποστολής του “Δικέφαλου” στην Θεσσαλονίκη, οι παίκτες ενημερώθηκαν πως θα βρεθούν στην Τούμπα για να προπονηθούν ενώ ο Γιώργος Γεωργιάδης εκλήθη από την διοίκηση για να συμμετέχει σε σύσκεψη στο Μακεδονία Παλλάς. Εκεί βρίσκονται ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης, ο πρόεδρος Ζησης Βρύζας, ο στρατηγικός σύμβουλος Γκέρμαν Τσιστιακόφ.

Η απουσία Γεωργιάδη από την προπόνηση φούντωσε τις φήμες περί πρόωρων αποφάσεων του μεγαλομετόχου για την τεχνική ηγεσία, ειδικά μετά τον αγωνιστικό διασυρμό του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στον τελικό του κυπέλλου. Πάντως επειδή ακολουθούν παιχνίδια των πλέι οφ από την Τετάρτη, κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει με βεβαιότητα πως θα γίνουν άμεσα αλλαγές στην τεχνική ηγεσία αυτή την χρονική περίοδο.

Όσο για την προπόνηση των παικτών στην Τούμπα, αυτή ανέλαβε ο στενός συνεργάτης του Γεωργιάδη, ο Γιώτης Σταματόπουλος και ο γυμναστής Δημήτρης Δανιηλίδης. Για οποιαδήποτε εξέλιξη σημειωθεί στον ΠΑΟΚ θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε άμεσα.

Σχετικά άρθρα