Η τροχαία… καθυστέρησε τον Σισέ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν είναι στην αποστολή της Μπαστιά για τον αγώνα με την Λιόν στο «Ζερλάν», καθώς άργησε κατά 40 λεπτά να πάει στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του, αλλά εξήγησε πως δεν ευθύνεται ο ίδιος γι’ αυτό! Βλέπετε, μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο «Twitter» εξήγησε πως τον σταμάτησε η τροχαία για έλεγχο, πέντε πριν φτάσει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του!

«Πρέπει να εξηγήσω την αιτία της απουσίας μου από την προπόνηση για την αναμέτρηση κόντρα στην Λιόν. Χθες το πρωί στις 8:45 υπεβλήθη σε έλεγχο από την τροχαία σε κάτι λιγότερο από πέντε λεπτά απόσταση από το προπονητικό κέντρο. Καθώς δεν είχα μαζί μου την άδεια οδήγησης, ο υπάλληλος με ακινητοποίησε περιμένοντας κάποιον να μου την φέρει.
Είπα στον προπονητή μου και να ρθει στον τόπο του συμβάντος να διαπιστώσει την κατάστασή μου, και έγινε. Από την στιγμή που το πρόβλημα λύθηκε θα μπορούσα να παρακολουθήσω την προπόνηση με καθυστέρηση ,αλλά κάτι τέτοιο αντιβαίνει στους κανόνες που θέτει ο προπονητής. Αναλαμβάνω πάντα τις ευθύνες των λαθών μου άλλα μου φαίνεται ότι πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι αυτή την φορά δεν ήμουν υπεύθυνος», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού…

Σχετικά άρθρα