Λαϊκά δικαστήρια στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

Καζάνι που βράζει θυμίζει η κατάσταση που επικρατεί στο “στρατόπεδο” του ΠΑΟΚ. Η “βαριά” ήττα από τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας έχει προκαλέσει απογοήτευση αλλά και οργή στις τάξεις των οπαδών του “Δικεφάλου”, συναισθήματα τα οποία και εκδηλώθηκαν στη σημερινή προπόνηση της ομάδας του Γιώργου Γεωργιάδη.
Περίπου 100 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία και αποδοκίμασαν έντονα τους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο ενώ αυτοί που τα “άκουσαν” περισσότερο ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας, και ο Γκέρμαν Τσιτσιακόφ.
Η έναρξη της προπόνησης καθυστέρησε περίπου μισή ώρα αλλά τα πνεύματα δεν ηρέμησαν με αποτέλεσμα αρκετοί παίκτες του ΠΑΟΚ να αποχωρήσουν από τις εγκαταστάσεις ενώ όσοι θέλησαν να συνεχίσουν ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.
Για το γεγονός ενημέρωσε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της:
Πριν από την προγραμματισμένη για τις 16:00 προπόνηση του ΠΑΟΚ αντιπροσωπεία οπαδών επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία και πέρασε σκληρά μηνύματα, προκαλώντας τους ποδοσφαιριστές να αντιληφθούν το μέγεθος της πίκρας τους.
Μετά την επίσκεψη των οπαδών, οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής αποφάσισαν να συζητήσουν για την κατάσταση στ’ αποδυτήρια προκειμένου να παρουσιαστούν διαφορετικοί στα play off και να αλλάξουν την εικόνα που δημιουργήθηκε μετά τον τελικό Κυπέλλου. Ακολούθως η ομάδα πραγματοποίησε ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Σχετικά άρθρα