Αντσελότι: «Δεν θα μετρήσουν οι τακτικές»

Σημασία δεν θα έχουν οι τακτικές των δύο ομάδων, αλλά ποια ομάδα θέλει περισσότερο τη πρόκριση, και αυτή θα είναι που θα την πάρει τελικά, σύμφωνα πάντα με τον Κάρλο Αντσελότι .

Ο Ιταλός προπονητής στη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου επισήμανε:

«Γνωρίζουμε ότι το αυριανό ματς θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Απέναντί μας θα έχουμε μία σπουδαία ομάδα με ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας, οπότε δεν είμαστε τόσο αφελείς να νομίζουμε ότι βρισκόμαστε κοντά στον τελικό μετά το 1-0. Θα είναι πραγματικά δύσκολο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι διαθέτουμε παίκτες μεγάλης κλάσης και είμαστε σωματικά αρκετά δυνατοί. Έχω καλές αναμνήσεις από το γήπεδο της Μπάγερν» τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Δε νομίζω ότι σε τακτικό επίπεδο το παιχνίδι θα έχει να παρουσιάσει κάτι το διαφορετικό από αυτό της περασμένης εβδομάδας. Η Μπάγερν έχει την αγωνιστική της φιλοσοφία, αλλά δε νομίζω ότι οι τακτικές θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Το πιο σπουδαίο για μένα είναι ποια ομάδα θέλει περισσότερο το ματς. Αυτή θα είναι η νικήτρια».

Τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης εκπροσώπησε ο Γκάρεθ Μπέιλ: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Κάνουμε μία καλή χρονιά μέχρι τώρα και γνωρίζουμε ότι έχουμε αρκετές πιθανότητες να φτάσουμε στον τελικό. Κερδίσαμε το Κύπελλο και θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και με το Champions League. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες και θέλουμε να κερδίσουμε τίτλους. Δεν είμαστε η ομάδα που θα βγει στο γήπεδο για να παίξει αμυντικά. Θα βγούμε για να πετύχουμε γκολ και να νικήσουμε».

Σχετικά άρθρα