Καζάζης: «Μόνο ο κόσμος μπορεί…»

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού δεύτερου τελικού της Α1 βόλεϊ απηύθυνε ο τεχνικός των “ερυθρόλευκων”, Δημήτρης Καζάζης, μετά τη νίκη με 3-2 σετ επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο πρώτο ματς της σειράς.

«Ήταν ένα δύσκολο και περίεργο παιχνίδι. Αντιδράσαμε σωστά όταν έπρεπε. Πιέσαμε στο σερβίς. Είχαμε πρόβλημα στην επίθεση. Το παιχνίδι μας ήταν μονότονο. Δεν είχαμε λύσεις. Πιέσαμε τον αντίπαλο εκεί που έπρεπε. Υπήρχαν διακυμάνσεις. Βρήκαμε ρυθμό έστω στο τέλος. Ήμασταν πιο ψύχραιμοι στο τέλος και πιο αποφασισμένοι. Αυτή η νίκη ήταν μόνο ένα βήμα. Αυτό θα έχει αξία αν αύριο πάνε όλα καλά. Στη συνέχει θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε… Την Τρίτη είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Θα δούμε την κατάστασή του Μπόμπι. Δεν έχω κανένα παράπονο από κανένα παιδί. Ήταν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Νοιώθαμε κάποια στιγμή ότι ο Εθνικός είχε τον έλεγχο, αλλά καταφέραμε και γυρίσαμε το ματς. Μας βοήθησε πάρα πολύ ο κόσμος μας και τον περιμένουμε και την Τρίτη για να δώσει ώθηση. Μόνο αυτός μπορεί να καλύψει τα προβλήματα μας και να ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας».

Κώστας Χριστοφιδέλης (Αρχηγός): «Αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα. Σίγουρα περίμενα ν’ εμφανιστούμε καλύτεροι. Κάναμε πολλά λάθη και σε συνδυασμό με τα καλά διαστήματα που είχε ο Εθνικός στο παιχνίδι του δυσκολευτήκαμε. Στο τέλος τα καταφέραμε και έχουμε πλέον λίγες ώρες μπροστά μας για να ξεκουραστεί το μυαλό. Το σώμα δεν προλαβαίνει. Πρέπει να κερδίσουμε και την Τρίτη και να κρατήσουμε το πλεονέκτημα έδρας για το οποίο παλεύαμε όλη τη χρονιά. Δεν πρέπει να χάνουμε τον στόχο μας. Όταν το κάνουμε αυτό έχουμε πρόβλημα. Είναι πολύ δύσκολη η συνέχεια. Ο Εθνικός είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα και δικαιολογεί με τις εμφανίσεις του την παρουσία του στον τελικό. Για την ομάδα μου πολύ σημαντικός είναι ο κόσμος. Μας δίνει ώθηση. Στο 4ο σετ μας βοήθησε πάρα πολύ. Ελπίζουμε και την Τρίτη να δώσει βροντερό παρών και να μας βοηθήσει να φτάσουμε στη 2η νίκη».

Χρήστος Κιόσης: «Κάθε τελικός είναι δύσκολος. Η ομάδα μας πάλεψε και με ψυχή και τον κόσμο πήρε τη νίκη. Αυτό έχει σημασία σ’ έναν τελικό. Παρά τα προβλήματα μας όλοι μαζί καταφέραμε να κερδίσουμε και να πάρουμε προβάδισμα. Είμαστε μια οικογένεια και με την βοήθεια του κόσμου μας που δημιουργεί φοβερή ατμόσφαιρα φτάσουμε στη νίκη. Ο κόσμος μας σπρώχνει και θέλουμε να τον καλέσουμε να γεμίσει και την Τρίτη το γήπεδο για να κάνουμε το 2-0».

Σχετικά άρθρα