Τιτανομαχία στο Μόναχο

«Η ομάδα το θέλει, εγώ το θέλω, ο κόσμος το θέλει» είπε ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη Σ/Τ. Η Μπάγερν θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή, ενώ η Ρεάλ περιμένει να ζήσει μια δύσκολη νύχτα.

Το σκορ του πρώτου αγώνα δεν είναι απαγορευτικό για την πρωταθλήτρια Γερμανίας. Το γκολ του Μπενζεμά είναι εκείνο που χωρίζει τις δύο ομάδες. Ο Ισπανός τεχνικός προβληματίζεται για το πως θα ανακόψει τις αντεπιθέσεις της Ρεάλ, που είναι το μεγάλο της όπλο.

Αγωνιστικά, επιστρέφουν μετά από ξεκούραση στο ματς με τη Βέρντερ οι Λαμ, Κρόος, Ρόμπεν και Μαντζούκιτς. Η Μπάγερν, που το Σάββατο πανηγύρισε την 14η εντός έδρας νίκη, θα στερηθεί των υπηρεσιών των… γνωστών Σακίρι και Τιάγο.

Ο Κάρλο Αντσελότι περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, χωρίς να αλλάξουν ιδιαίτερα οι τακτικές. Άλλωστε θεωρεί ότι η δουλειά στο γήπεδο θα παίξει καθοριστικό ρόλο απ’ότι το σύστημα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δείχνει σε καλή κατάσταση, όπως φάνηκε και από τα δύο εκπληκτικά του γκολ στο ματς με την Οσασούνα. Ο Μπέιλ, ο Πέπε και ο Μπενζεμά θα επιστρέψουν στην αρχική ενδεκάδα.

Διαιτητής θα είναι ο Πέδρο Προένσα από την Πορτογαλία.

Σχετικά άρθρα