Ναπολεόνι: «Ας βάλω το γκολ που θα μας στείλει στο ChL»

Την επιθυμία του να πετύχει το “χρυσό” γκολ που θα στείλει τον Ατρόμητο στα προκριματικά του Champions League μέσω των play offs κι ας μην έχει σημειώσει άλλο, εξέφρασε ο Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος αναφέρθηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Οι δηλώσεις του Ναπολεόνι στη NOVA:

Στέφανο πόσο σημαντικό είναι να σου κάνει δώρο ένας αγνός φίλαθλος της ομάδας που απλά σε λατρεύει;

«Και τί δώρο είναι αυτό ε; Μια μπλούζα της Ρόμα! Είναι κάτι ξεχωριστό για μένα. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα, τον ευχαριστώ πολύ. Δεν σημαίνει μόνο ότι είναι η ομάδα μου η Ρόμα, σημαίνει πολλά για μένα, είναι πολύ σημαντικό για μένα και τον ευχαριστώ πάρα πολύ».

Σου δίνει και δύναμη για να προσφέρεις και περισσότερα στον Ατρόμητο;

«Ναι, σίγουρα αφού υπάρχουν τέτοιοι φίλαθλοι που μας υποστηρίζουν έτσι, μου δίνει και δύναμη για να δώσω πολλά στον Ατρόμητο».

Τί σου έρχεται στο μυαλό από τα περσινά play off;

«Πολλά μου φέρνει στο μυαλό. Πέρσι πήγαν πάρα πολύ καλά τα play off για μας. Μπορούσαν να είχαν πάει και ακόμα καλύτερα. Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αστέρα θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει ένα γκολ και να κερδίζαμε, οπότε αυτό σκέφτομαι. Ότι φέτος χρειαζόμαστε αυτό, ένα γκολ που να μας οδηγεί στο Champions League. Κι ας μην βάλω ούτε ένα γκολ. Πέρσι έβαλα τέσσερα σε πέντε παιχνίδια. Φέτος ας μη βάλω ούτε ένα. Ας βάλω ένα που να μας στείλει στο Champions League».

Ήσουν ο “ωραίος” με τέσσερα γκολ κι ο “μοιραίος” με εκείνη την ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό με τον Αστέρα. Το θυμάσαι ακόμα;

«Ε ναι, αφού στην γραμμή την έβγαλε ο αντίπαλος, ακόμα την θυμάμαι, γι΄ αυτό λέω να μην βάλω ούτε ένα γκολ, να βάλω το σημαντικό που θα μας στείλει στο Champions League, αυτό θέλω. Τώρα πέρα από την πλάκα η ομάδα ξέρει τι θέλει. Στόχος μας είναι να βγούμε πρώτοι. Τα παιχνίδια θα είναι πολύ δύσκολα αλλά εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι γι΄ αυτό το στόχο και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Πως περιμένεις τον Παναθηναϊκό;

«Είδαμε όλοι τι έκανε στο κύπελλο, εμείς όμως πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας. Παίζουμε στην έδρα μας, οπότε αν ο Ατρόμητος παίξει σαν Ατρόμητος δεν έχει αντίπαλο».

Άλλωστε δεν έχετε χάσει φέτος από τον Παναθηναϊκό.

«Ναι, γι’ αυτό και θυμάμαι στο τελευταίο παιχνίδι στο πρωτάθλημα θα μπορούσα να είχα βάλει κι γκολ με την κεφαλιά. Αλλά σου ξαναλέω ότι αν ο Ατρόμητος παίξει σαν Ατρόμητος δεν έχει αντίπαλο. Μακάρι να μπορέσω κι εγώ να βοηθήσω την ομάδα, να βάλω ένα γκολ να κερδίσουμε και να πάνε όλα καλά».

Ποια είναι τα δυνατά σημεία του Παναθηναϊκού;

«Μετά το κύπελλο ψυχολογικά είναι πολύ καλά. Τρέχουν πολύ, είναι ομάδα, είναι οργανωμένοι, αυτή είναι η δύναμή τους. Εμείς πρέπει να παίξουμε με ηρεμία σαν Ατρόμητος, πρέπει να προσέξουμε γιατί έχουν γρήγορους παίκτες. Μπροστά έχουν τώρα τον Μπεργκ που βάζει συνέχεια γκολ, αλλά πρέπει μες την έδρα μας να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια αν θέλουμε να βγούμε πρώτοι».

Σχετικά άρθρα