Προβάδισμα για Μέμφις!

Μετά από συναρπαστική μάχη οι Γκρίζλις κέρδισαν για δεύτερη φορά τη Θάντερ στην Οκλαχόμα, με 100-99, φτάνοντας στο 3-2 και πλέον η πρόκριση στα ημιτελικά της Δύσης είναι στο χέρι τους. 

Ο Μάικ Μίλερ με 21 και ο Ζακ Ράντολφ με 20 πόντους ξεχώρισαν από τις «αρκούδες», με τις οποίες ο Κώστας Κουφός είχε 4 πόντους (2/2 βολές, 1/3 δίποντα), 2 ριμπάουντ και 1 τάπα σε 5:54 λεπτά συμμετοχής. Τα ξημερώματα της Παρασκευής θα διεξχθεί το έκτο παιχνίδι της σειράς. 

Εν τω μεταξύ, η απόφαση του ΝΒΑ να θέσει δια βίου εκτός λίγκας τον ρατσιστή ιδιοκτήτη των Λος Άντζελες Κλίπερς, Ντόναλντ Στέρλινγκ, απελευθέρωσε τους παίκτες της ομάδας, οι οποίοι με ανεβασμένη ψυχολογία επικράτησαν των Ουόριορς με 113-103, έφτασαν στο 3-2 και απέχουν επίσης μία νίκη από τα ημιτελικά της δυτικής περιφέρειας.

Η Ουάσιγκτον, τέλος, επικράτησε 75-69 των Μπουλς στο Σικάγο, έκανε το 4-1 στη σειρά και προκρίθηκε στην τετράδα της Ανατολής, μόλις για τρίτη φορά από τη δεκαετία του 1970. Στον επόμενο γύρο οι Γουίζαρντς θα αντιμετωπίσουν το νικητή της σειράς Χοκς-Πέισερς, με την Ατλάντα να προηγείται 3-2.

Σχετικά άρθρα