Έγινε η κλήρωση του Final 4 του Κυπέλλου

Έγινε η κλήρωση για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας πόλο ανδρών και οι δύο φιναλίστ του πρωταθλήματος, Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη μπορούν να συναντηθούν μόνο στον τελικό όπως προέκυψε από τα ζευγάρια των ημιτελικών που έβγαλε η κληρωτίδα. Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με τον Νηρέα Λαμίας, ενώ η Βουλιαγμένη θα κοντραριστεί με την Χίο, με “φόντο” τα δύο εισιτήρια για τον τελικό.
Οι δύο ημιτελικοί του 15ου Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας πόλο ανδρών θα διεξαχθεί στο κλειστό κολυμβητήριο της Λάρισας στις 9 και 10 Μαΐου έπειτα από την κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΚΟΕ.
Παρασκευή, 9 Μαϊου
17.00     ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ
19.00     ΝΟ ΧΙΟΥ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
Ο Τελικός θα γίνει την επομένη (10 Μαϊου) στις 18.30.
Παρόντες στην Κλήρωση ήταν ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Κατσαρός, ο ειδικός συνεργάτης της Ομοσπονδίας Νίκος Σπηλιωτόπουλος και οι εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων που μετέχουν στο Φάιναλ Φορ.
Από τον Ολυμπιακό ο κ. Μάζης, από τον ΝΟ Βουλιαγμένης ο κ. Δήμου, από τον ΝΟ Χίου ο κ. Αθανασίου και από τον Νηρέα Λαμίας ο κ. Καλιώρας. Παρών επίσης ο προπονητής του Ολυμπιακού Θόδωρος Βλάχος, ο υπεύθυνος Τύπου των ερασιτέχνη Ολυμπιακού Αντώνης Πατσούρας και το μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ Γιώργος Παπαδόπουλος.
«Επιθυμία και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ.Αγοραστού που φιλοξενεί την διοργάνωση, είναι όλα να κυλήσουν ομαλά, με ευπρέπεια και να γίνει ένα Φάιναλ Φορ που τιμάει πάνω απ’ όλα την ελληνική υδατοσφαίριση, το όνομα και την ιστορία της», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ.
Από την πλευρά του ο Νίκος Σπηλιωτόπουλος υπογράμμισε: «Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα ακολουθηθούν οι ίδιες διαδικασίες από πλευράς ασφάλειας και οργάνωσης. Σε κάθε ομάδα θα δοθούν από 40 προσκλήσεις, ενώ θα φιλοξενηθούν από 18 άτομα».

Σχετικά άρθρα