Φτιάξτε Ισπανικά ντόνατς και ξετρελάνετε τα παιδιά!

<p><span>Φτιάξτε με απλά υλικά Ισπανικά ντόνατς για το πρωινό σας! Δείτε το βίντεο!</span></p>
<p><iframe src="http://www.youtube.com/embed/2IumnDkSpVY?feature=player_embedded" frameborder="0" width="640" height="360"></iframe><br /><strong>Υλικά :</strong><br /><br /><span style="text-decoration: underline;">Για τα churros</span><br /><span>1 φλιτζάνι νερό</span><br /><span>2 1/2 κουταλιές της σούπας λευκή ζάχαρη</span><br /><span>1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι</span><br /><span>2 κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο ή σπορέλαιο</span><br /><span>1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις</span><br /><span>2 λίτρα ηλιέλαιο για το τηγάνισμα</span><br /><span>1/2 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη κρυσταλλική</span><br /><span>1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα</span><br /><br /><span style="text-decoration: underline;">Για τη σως σοκολάτας</span><br /><span>200 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα</span><br /><span>Μισό φλιτζάνι κρέμα γάλακτος</span><br /><span>50 γραμ. βούτυρο</span><br /><span>2 κουταλιές της σούπας μέλι</span><br /><br /><br /><br /><strong>Εκτέλεση :</strong><br /><br /><span style="text-decoration: underline;">Για τα churros</span><br /><span>Ζεσταίνουμε την εστία σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε το νερό, 2 1/2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη, το αλάτι και 2 κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο. Αφήνετε να βράσει μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Στη συνέχεια προσθέστε το αλεύρι μέχρι και ανακατεύετε με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να γίνει μια απαλή και λεία ζύμη. Πριν τηγανίσετε αφήστε 15 λεπτά τη ζύμη σε θερμοκρασία δωματίου να κρυώσει λίγο.</span><br /><br /><span>Ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο για το τηγάνισμα σε βαθιά κατσαρόλα μέχρι να φτάσει  τους 190 βαθμούς Κελσίου. Μεταφέρετε τη ζύμη σε κορνέ με αστερωτή μύτη και πιέζετε το μείγμα μέχρι να βγάλει ράβδους 5-7 εκ. Τηγανίζετε μέχρι να ροδίσουν. Στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και μετά τα μεταφέρετε στο μείγμα ζάχαρης κανέλας.</span><br /><br /><span>Σερβίρετε με σως σοκολάτας.</span><br /><br /><span style="text-decoration: underline;">Για τη σως σοκολάτας</span><br /><span>Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μικρό κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε για 5 λεπτά ώσπου να λιώσουν και να προκύψει ένα λείο και ομοιογενές μείγμα.</span><br /><br /><span>Πηγή : </span><a href="http://allrecipes.com/video/2650/churros/detail.aspx?prop24=RD_VideoTipsTricks" target="_blank"><strong>allrecipes.com</strong></a></p>

Σχετικά άρθρα