Βεργέτης: «Στόχος να περάσουμε έναν αντίπαλο»

Για την ισοπαλία του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μίλησε ο Στάικος Βεργέτης, ο οποίος αναφέρθηκε στο στόχο των Αρκάδων στα play offs της Super League.
Οι δηλώσεις του τεχνικού του Αστέρα στο ραδιοφωνικό σταθμό “novaσπορ”:
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τι δεν πήγε καλά, καθώς δεν είναι ιδιαίτερα απειλητική η ομάδα του: «Δεν λειτούργησε η επιθετική μας οργάνωση, όμως τα καταφέραμε αμυντικά και πήραμε τον έναν βαθμό. Δεν είχαμε πρόβλημα στις αντεπιθέσεις όλη τη χρονιά, αλλά χτες δεν μας βγήκε. Είναι ένα αποτέλεσμα που δίνει γοητεία στα play-off, διότι θα ήταν αλλιώς η κατάσταση με μηδέν βαθμούς. Είμαστε αναγκασμένοι να δούμε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Σχεδιάζουμε ένα παιχνίδι για την άμυνα και την επίθεση. Θέλαμε να περιορίσουμε τον ΠΑΟΚ επιθετικά. Θα κάνουμε ανάλυση με τα παιδιά για να δούμε γιατί απέτυχε το πλάνο μας. Θα κοιτάξουμε τι λειτούργησε και τι δεν λειτούργησε».
Για τον στόχο της ομάδας του στα play-off: «Θέλουμε καταρχάς να περάσουμε έναν αντίπαλο. Αυτό είναι το πρώτο σκαλοπάτι. Αυτός είναι ο αντικειμενικός μας στόχος, για να μπορέσουμε να κάνουμε καλύτερη προετοιμασία, ώστε να ξεκινήσουμε αργότερα τις προπονήσεις το καλοκαίρι».
Για το αν γνωρίζει τι γίνεται με την ποινή του ΠΑΟΚ και αν θα ισχύσει από τα play-off: «Δεν έχω καμία ενημέρωση. Όμως απορώ γιατί βγαίνουν αποφάσεις που είναι αόριστες».
Για τα μεταγραφικά: «Υπάρχει εξέλιξη με τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Έχουμε αξιολογήσει το ρόστερ, έχουμε εντοπίσει τι ελλείψεις έχουμε. Υπάρχει μια βάση παικτών από την τωρινή ομάδα και πιστεύω πως δεν θα γίνουν πολλές αλλαγές. Όμως υπάρχουν και οι αστάθμητοί παράγοντες, όπως το να έρθουν προτάσεις για κάποιους παίκτες».
Για τον Κουρμπέλη: «Θα μπορούσε να έρθει πρόταση και για τον Κουρμπέλη».

Σχετικά άρθρα