Πιστός ο Σουάρες στην Λίβερπουλ

Θέση για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, με τη «βασίλισσα» να είναι αποφασισμένη να δώσει μέχρι και 85εκ. ευρώ για να τον κάνει δικό της σύμφωνα με την «Sun», πήρε ο Λουίς Σουάρες και δήλωσε πιστός στην Λίβερπουλ… Ο διεθνής άσος μίλησε και για την μάχη του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ και τόνισε πως τα πάντα είναι… ανοιχτά

Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, το ίδιο και η οικογένειά μου. Μην ανησυχείτε, τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί με μένα», ανέφερε ο Λουίς Σουάρες σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό της Ουρουγουάης.

Για το ενδεχόμενο να πάρει η Λίβερπουλ το πρωτάθλημα τόνισε: «Εάν μπορέσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να φέρουμε το τρόπαιο στο «Άνφιλντ», θα ήταν απίθανο. Ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα»!

Υπογράμμισε πως ακόμα δεν μπορεί να… ησυχάσει από την ήττα από την Τσέλσι . «Είμαι ακόμη αναστατωμένος με το αποτέλεσμα. Ήταν απογοητευτικό. Δεν μπορούσαμε να βρούμε διαδρόμους, κάναμε λάθη και ήταν δύσκολο να το διαχειριστούμε. Ξέραμε πως το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο και κλειστό και από ένα σημείο και μετά, γίναμε νευρικοί και χάσαμε τον έλεγχο» επισήμανε και συμπλήρωσε: «Ελπίζουμε πως η Μάντσεστερ Σίτι θα χάσει κάποιους βαθμούς, αλλά στην Πρέμιερ Λιγκ δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ τι θα συμβεί. Τα πάντα είναι πιθανά. Εμείς οφείλουμε να κερδίσουμε τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, αλλά αυτό δεν θα είναι εύκολο».

Να αναφέρουμε πως ο άσος των «κόκκινων» αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα «καυτά» ονόματα της φετινής μεταγραφικής περιόδου. Είναι, άλλωστε, ο πρώτος σκόρερ στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ πρόσφατα πήρε το βραβείο του καλύτερου παίκτη στο Νησί, στην ψηφοφορία της Ένωσης Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών.

Σχετικά άρθρα