Η Γιουνάιτεντ ανακοινώνει Φαν Γκάαλ

Μπορεί πριν από μερικές μέρες η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τόνισε πως θα ανακοινώσει κάτι για τον νέο τεχνικό, εφόσον υπάρξει οριστική εξέλιξη, σχετικά με δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για… υπογραφές με τον Λουίς Φαν Γκάαλ (το ανέφερε η ολλανδική εφημερίδα «De Telegraaf»), αλλά αυτή τη φορά και αγγλικά ρεπορτάζ τονίζουν πως οι «κόκκινοι διάβολοι» ανακοινώνουν τον 62άχρονο προπονητή!  

Συγκεκριμένα, αυτό ανέφερε η «Daily Mail», με αποκλειστικό της ρεπορτάζ, με την αγγλική εφημερίδα να τονίζει πως οι «κόκκινοι διάβολοι» έχει καταλήξει οριστικά στον Λουίς Φαν Γκάαλ, συμπληρώνοντας, μάλιστα, ότι την επόμενη εβδομάδα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ανακοινώσει την πρόσληψή του Ολλανδού τεχνικού! Αυτό αναμένεται να γίνει μετά το εντός έδρας παιχνίδι της περιόδου, στις 6 του μήνα κόντρα στη Χαλ.

Αυτό που απομένει, σύμφωνα και με την «Daily Mail», είναι να οριστικοποιηθεί το ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του. Ο Λουίς Φαν Γκάαλ θα έχει και το δικό του τιμ, αλλά δεν αποκλείεται  να παραμείνουν ως βοηθοί κάποιοι παίκτες απ’ την «τάξη του 92’» (Γκιγκς, Σκόουλς, Φιλ Νέβιλ, Μπατ), που είναι και τώρα στην τεχνική ηγεσία, μετά την απόλυση του Ντέιβιντ Μόιες.

Να θυμίσουμε πως ο Φαν Γκάαλ είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής της χώρας του, και θα αποχωρήσει από τους «οράνιε» μετά το Μουντιάλ (έχει ανακοινωθεί από την ολλανδική Ομοσπονδία ο Ντικ Άντβοκαατ).

Στον Τύπο στην Αγγλία κυκλοφορούν, μάλιστα, και τα πρώτα ονόματα που αποτελούν «στόχοι» του Φαν Γκάαλ για το καλοκαίρι και μιλάμε για τους Κρόος, Χούμελς και Ρόις! Μην ξεχνάμε πως τον ξέρει καλά και ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι!

Σχετικά άρθρα