Ο Σαββίδης «αποσύρει» τον Ζαγοράκη;

Ήταν ηχηρότατο μεν, αλλά και σαφέστατο δε!

Το μήνυμα του «τσάρου» της Τούμπας στο Μέγαρο Μαξίμου την Τετάρτη δεν χωρούσε παρεξηγήσεις: «… Περιμένω ακόμα δυο- τρεις ημέρες. Μετά θα αρνηθώ την έκταση στη Θέρμη. Και θα απευθυνθώ στους φίλους του ΠΑΟΚ. Για να μην στηρίζουν ανθρώπους που δεν μπορούν εδώ και δύο χρόνια να δώσουν λύση»!

Οι ημέρες περνούν. Σήμερα Παρασκευή … Κι ούτε τηλεφώνημα. Ο Ιβάν Σαββίδη αναφερόμενος στη μη στήριξη ανθρώπων «που δεν μπορούν εδώ και δύο χρόνια να δώσουν λύση», τους εκλεκτούς – ως υποψήφιους – της (συγ)Κυβέρνησης εννοούσε βεβαίως, βεβαίως. Ελάτε όμως, που ο ίδιος στήριξε την (συγ)Κυβέρνηση με την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη…

Ο εκ Ρωσίας ορμώμενος ομογενής μεγαλοεπιχειρηματίας φέρεται αποφασισμένος για σύγκρουση. Ενδέχεται να φθάσει ακόμη μέχρι και στην «απόσυρση» της υποψηφιότητας του Θοδωρή Ζαγοράκη. Στο περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη αλλά και στους παροικούντες την Τούμπα δεν είναι απίθανο αυτό το ενδεχόμενο.

Η αλήθεια είναι το μαχαίρι της κοροϊδίας της (συγ)Κυβέρνησης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφθασε στο κόκαλο της. Και για τα χρέη και για το αθλητικό κέντρο της Θέρμης. Είναι έξω φρενών ο Ιβάν Σαββίδης. Κι έτσι έφθασε μέχρι την προειδοποίηση για τη μη υποστήριξη (συγ)κυβερνητικών υποψήφιων.

Η «απόσυρση» της υποψηφιότητας του Θοδωρή Ζαγοράκη από το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας είναι έσχατο μέσο διεκδίκησης των δικαίων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δεν παύει πάντως, να είναι μέσο…

Το μήνυμα του «τσάρου» της Τούμπας στο Μέγαρο Μαξίμου (και στη Χαριλάου τρικούπη και στη Χαριλάου Τρικούπη) ήταν και σαφέστατο κι ηχηρότατο. Ήταν δια λόγου. Το ζητούμενο είναι εάν ελήφθη! Εάν δεν ελήφθη, ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται αποφασισμένος να στείλει. Κι άλλο. Δια έργου. Με την «απόσυρση» της υποψηφιότητας του τέως πρόεδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σχετικά άρθρα