Βετούλας: «Να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε»

Πρόβα… πλέι οφ στην Πάτρα με την αναμέτρηση μεταξύ του Απόλλωνα και του Παναθηναϊκού (03/05, 18:00) καθώς πιθανότατα οι δύο ομάδες θα συνθέσουν ένα από τα ζευγάρια της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Ο Νίκος Βετούλας, προπονητής του Απόλλωνα, δήλωσε για το ματς: «Είναι ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό και για εμάς. Έχουμε καταφέρει την είσοδό μας στα πλέι οφ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό».

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Οικονομόπουλος, είπε: «Είναι ένα παιχνίδι – γιορτή για τον Απόλλωνα. Ο κόσμος μας πρέπει να έλθει στο γήπεδο και να το απολαύσει. Θέλουμε να κλείσει με όμορφο τρόπο η χρονιά, μέχρι την έναρξη των πλέι οφ. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, και να παίξουμε καλό μπάσκετ για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας».

Σχετικά άρθρα