Φλεβαράκης: «Να γιορτάσουμε το τέλος μια καλής σεζόν»

Νικηφόρα θα επιδιώξουν να κλείσουν τη χρονιά τα Τρίκαλα κόντρα στον ΚΑΟΔ (3/05, 18:00) μετά και από την εξασφάλιση της παραμονής στην Basket League, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Φλεβαράκης.

«Το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ είναι σημαντικό για μας, αν και δεν έχει ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία, και θέλουμε την νίκη πάρα πολύ. Έχουμε αρκετά προβλήματα αγωνιστικά και θέματα υγείας με πολλούς παίκτες απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν είναι τυχαία η πρώτη επαρχιακή ομάδα φέτος. Δουλεύει χρόνια με πρόγραμμα και πλάνο, πέτυχε μεγάλες νίκες και μόνο εύκολο δεν είναι το παιχνίδι. Φαβορί ο ΚΑΟΔ, αλλά έχουμε επιθυμία μεγάλη να ξεπεράσουμε τα προβλήματα θέλουμε να κλείσουμε νικηφόρα την σεζόν. Να έρθει ο κόσμος να γιορτάσουμε το τέλος μιας σεζόν που ξεκίνησε διαφορετικά αλλά καταλήγει καλά. Ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο για να γιορτάσουμε την παραμονή. Είναι μία χαρούμενη μέρα και ότι εξασφαλίσαμε έναν μήνα πριν την παραμονή έχει μεγάλη σημασία. Θα περάσουμε όλοι μαζί ένα ευχάριστο απόγευμα στο γήπεδο», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Ο Γιώργος Φούντας δήλωσε: «Στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ γιορτάζουμε την εξαιρετική μας πορεία στο πρωτάθλημα και την παραμονή μας στην Α1. Θέλουμε να κλείσουμε την εκπληκτική σεζόν με μία ακόμη νίκη στο γήπεδο μας με τον κόσμο μας που ήταν και το μεγάλο μας όπλο φέτος. Τους θέλουμε και το Σάββατο στο γήπεδο, στο πλευρό μας για να χαρούμε όλοι μαζί την μεγάλη επιτυχία του Τρικαλινού μπάσκετ».

Σχετικά άρθρα