Μουρίνιο: «Ο Ντιέγκο Κόστα… ανήκει στην Ατλέτικο»

Βούιξε… ο τόπος στην Αγγλία και όχι μόνο την Παρασκευή με τα ρεπορτάζ που ανέφεραν πως η Τσέλσι έχει… κλείσει τον Ντιέγκο Κόστα, αλλά ο Ζοσέ Μουρίνιο… έσπευσε να «ηρεμήσει» την κατάσταση, λέγοντας το αυτονόητο! Δηλαδή ότι ο διεθνής άσος ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης!

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε, μάλιστα, στον Τιμπό Κουρτουά και όλα όσα συνέβησαν μεταξύ τους (φέρεται ο Μουρίνιο να μην τον χαιρέτησε πριν από τον αγώνα, ενώ στη συνέντευξη Τύπου δεν τον είπε με το όνομά του), ενώ σχολίασε με τον δικό του τρόπο τις «καυστικές» δηλώσεις που έκανε ο Εντέν Αζάρ μετά τον ημιτελικό με την Ατλέτικο… Για τον Τιμπό Κουρτουά να υπογραμμίσουμε πως ανήκει στους «μπλε», αλλά παίζει δανεικός στην Ατλέτικο, ενώ ρεπορτάζ στην Ισπανία αναφέρουν πως τον θέλει και η Μπαρτσελόνα!

«Η μεταγραφική περίοδος όπως γνωρίζεται είναι κλειστή προς το παρόν. Ανοίγει το καλοκαίρι, οπότε μέχρι τότε είμαστε ήρεμοι. Δεν είμαστε σύλλογος που πουλάει και αγοράζει, θα κάνουμε μία-δύο καλές προσθήκες. Εγώ ποτέ δεν είπα ότι χρειάζομαι επιθετικούς. Ο Ντιέγκο Κόστα είναι αρκετά καλός, αλλά ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο», ήταν τα λόγια του Ζοσέ Μουρίνιο για τον Ντιέγκο Κόστα.

Ερωτηθείς για το θέμα του Κουρτουά, ο Πορτογάλος προπονητής απάντησε: «Προτιμώ να τον αποκαλώ τερματοφύλακα της Ατλέτικο και όχι δικό μας».

Σε ότι αφορά στις δηλώσεις του Αζάρ μετά τη λήξη του αγώνα για το στυλ παιχνιδιού της Τσέλσι, ο «Spacial One» σχολίασε: «Πρώτα απ’ όλα τα λόγια του έχουν αλλοιωθεί, το περιεχόμενο της συνέντευξης δεν ήταν έτσι όπως το αναπαρήγαγαν τα μέσα. Τέλος πάντων, απλά το θέμα είναι πως ο Εντέν δεν είναι ο τύπος του ποδοσφαιριστή που να αμύνεται συνεχώς, αλλά αυτή είναι μια θυσία που πολλές φορές πρέπει να γίνεται για χάρη της ομάδας».

Για τον αποκλεισμό από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και την επόμενη μέρα ο Ζοσέ Μουρίνιο ανέφερε: «Σίγουρα δεν μπορώ να πω πως είμαι ευτυχισμένος. Το μόνο που σκέφτομαι πλέον είναι τα παιχνίδια που μένουν για το τέλος της σεζόν. Μετά άλλοι ποδοσφαιριστές θα πάνε στις εθνικές τους ομάδες λόγω Μουντιάλ, άλλοι θα πάνε διακοπές, αλλά εγώ θα σχεδιάζω την επόμενη μέρα του συλλόγου. Αυτό θα κάνω».

Σχετικά άρθρα