«Θα τα δώσουμε όλα για την νίκη»

Ο Τζίμης Κουστένης τόνισε ότι ο Ηλυσιακός θα τα δώσει όλα για την νίκη στην αυριανή (3/5, 6 μ.μ.) εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο το Ρέθυμνο. Η νίκη από μόνη της, ωστόσο, δεν αρκεί στους «κιτρινόμαυρους» των Ιλισίων για την παραμονή.

Ο Ηλυσιακός θέλει παράλληλα και ήττα του Πανελευσινιακού στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Νέα Κηφισιά για να βρίσκεται και την νέα σεζόν στην Α1.

«Παρότι δεν κρατάμε την τύχη μας στα δικά μας χέρια, θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη στο Ρέθυμνο, με την ελπίδα και το αποτέλεσμα στην Ελευσίνα να είναι ευνοϊκό για μας, ώστε να μείνουμε στην Α1», επισήμανε ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων» των Ιλισίων και υπογράμμισε: «Τα παιδιά έχουν δουλέψει σκληρά, έχουμε πίστη στην ομάδα και θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Ο Τσέικχ Μποντζ, ο 27χρόνος σέντερ από την Σενεγάλη του Ηλυσιακού, υποσχέθηκε και εκείνος ότι η ομάδα του θα παλέψει για το καλύτερο: «Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε για αυτό το ματς. Πρέπει να νικήσουμε ώστε να έχουμε ελπίδες για την παραμονή μας στην Α1. Θα πολεμήσουμε και ότι βγει».

Σχετικά άρθρα