Κόροιβος: «Ραντεβού με την ιστορία»!

«Ραντεβού με την ιστορία» έχει αύριο (3/5, 5 μ.μ.) ο Κόροιβος Αμαλιάδας, ο οποίος σε περίπτωση που νικήσει εντός έδρας την Καβάλα για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 εξασφαλίζει για πρώτη φορά στην ιστορία του την άνοδο στην Α1!

Ο Κόροιβος προηγείται ενός βαθμού στην βαθμολογία της μακεδονικής ομάδας, από την οποία είχε ηττηθεί στην Καβάλα στον πρώτο γύρο. Σε περίπτωση νίκης αύριο, ωστόσο, η ομάδα της Αμαλιάδας θα αποσπαστεί δύο βαθμούς από την Καβάλα και θα εξασφαλίσει την άνοδο καθώς απομένει μόλις μια αγωνιστική για το τέλος.

Γι’ αυτό και ο προπονητής του Κόροιβου, Βασίλης Νιπεργιάλης έκανε λόγο για «ραντεβού» με την ιστορία: «Ηλείοι η ώρα έφθασε. Ενώστε τις φωνές σας, χειροκροτήστε τα παλικάρια μας, σπρώξτε μας στην Νίκη. Πάμε να δείξουμε σε όλη την Ελλάδα τι σημαίνει να ζεις σε αυτό τον Ευλογημένο τόπο, πάμε να δείξουμε τι μπορούμε να πετύχουμε όταν είμαστε μονοιασμένοι. Όλοι σας, όλοι μας έχουμε βάλει ένα λιθαράκι σε αυτό το θαύμα που συντελείται με την Ομάδα μας. Το Σάββατο έχουμε Ραντεβού με την Ιστορία… Να μην λείψει κανείς. Τα Παλικάρια μας είναι έτοιμα να κάνουν τα πάντα, είναι έτοιμα όπως όλη την χρόνια να τιμήσουν την φανέλα, να την Ιδρώσουν, να την ματώσουν. Πάμε όλοι μαζί, ο Κόροιβος είμαστε όλοι μας».

 

Σχετικά άρθρα