Αφήνει τον Άγιαξ ο Πόουλσεν

Δεν θα συνεχίσει στον Άγιαξ ο Κρίστιαν Πόουλσεν, αφού ο Δανός μέσος απέρριψε την πρόταση ανανέωσης που του έγινε από τους πρωταθλητές Ολλανδίας. Ο «Αίαντας» ανακοίνωσε, μάλιστα, πως στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, οι δυο πλευρές θα «χωρίσουν»!

«Ήταν δύσκολη απόφαση, επειδή περνούσα πολύ καλά στον Άγιαξ, όπως και η οικογένειά μου. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και οφείλω να ευχαριστήσω τους πάντες για την παρουσία μου εδώ. Πήρα την απόφασή μου με τη λογική κι όχι με το συναίσθημα. Ήθελα να πω αντίο ως πρωταθλητής και αυτό κάνω τώρα. Δεν γνωρίζω τι με περιμένει στο μέλλον. Η καρδιά μου λέει να επιστρέψω στη Δανία, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Αν μια ομάδα από κάποιο πρωτάθλημα με θέλει, σίγουρα θα το σκεφτώ», τόνισε ο Κρίστιαν Πόουλσεν!

Ο 34άχρονος μέσος δεν έκανε γνωστό, εάν υπάρχει ενδεχόμενο να σταματήσει το ποδόσφαιρο ή θα συνεχίσει να αγωνίζεται, εφόσον βρεθεί άλλη ομάδα που να τον… καλύπτει οικονομικά και αγωνιστικά!

Ο διεθνής άσος έχει παίξει, εκτός των άλλων, σε Σάλκε, Γιουβέντους και Λίβερπουλ . Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα με τον Άγιαξ (είχε 79 συμμετοχές απ’ το 2012 που αποκτήθηκε).

Σχετικά άρθρα