Μέσα ο «Σάλπι», εκτός Λούκας-Κατσουράνης

Ανακοινώθηκε η αποστολή των παικτών του ΠΑΟΚ για τον δεύτερο αγώνα των πλέι οφ με τον Παναθηναικό στην Λεωφόρο.

Όπως αναμενόταν και είχαμε αναφέρει από νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο pamesports.gr ο Σαλπιγγίδης συμμετέχει στην αποστολή. Εκτός έμεινε ο Λούκας που νιώθει ενοχλήσεις όπως και ο Κατσουράνης που είναι εκτός εδώ και καιρό και είναι αμφίβολο αν προλάβει να παίξει κάποιο από τα πολύ σημαντικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ. Τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ θα ταξιδέψουν το απόγευμα με προορισμό την Αθήνα. Μάλιστα μετά από αρκετό καιρό η αποστολή θα μείνει σε άλλο ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα. Όπως ανακοινώσε η ΠΑΕ: «Οι Λούκας και Χούσεν δεν κατάφεραν να προπονηθούν και ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας, όπως και οι Κατσουράνης-Μαντούρο που όμως προπονήθηκαν ατομικά. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους:

Γλύκο, Γκσπούρνινγκ, Λίνο, Τζαβέλλα, Κατσικά, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρα, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Σαββίδη, Μάρτενς, Ολίσε, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Κουλούρη.

Εκτός Λούκας, Κατσουράνης

«μέσα» 19 παίκτες

 

 

Ανακοινώθηκε η αποστολή των παικτών του ΠΑΟΚ για τον δεύτερο αγώνα των πλέι οφ με τον Παναθηναικό στην Λεωφόρο. Όπως αναμενόταν και είχαμε αναφέρει από νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο pamesports.gr ο Σαλπιγγίδης συμμετέχει στην αποστολή. Εκτός έμεινε ο Λούκας που νιώθει ενοχλήσεις όπως και ο Κατσουράνης που είναι εκτός εδώ και καιρό και είναι αμφίβολο αν προλάβει να παίξει κάποιο από τα πολύ σημαντικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ. Τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ θα ταξιδέψουν το απόγευμα με προορισμό την Αθήνα. Μάλιστα μετά από αρκετό καιρό η αποστολή θα μείνει σε άλλο ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα. Όπως ανακοινώσε η ΠΑΕ: «Οι Λούκας και Χούσεν δεν κατάφεραν να προπονηθούν και ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας, όπως και οι Κατσουράνης-Μαντούρο που όμως προπονήθηκαν ατομικά. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους:

Γλύκο, Γκσπούρνινγκ, Λίνο, Τζαβέλλα, Κατσικά, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρα, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Σαββίδη, Μάρτενς, Ολίσε, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Κουλούρη.

Σχετικά άρθρα