Βετούλας: «Ανταγωνιστικοί στα πλέι οφ»

Ο Απόλλωνας για ένα ημίχρονο κοίταξε στα μάτια τον Παναθηναϊκό αλλά δεν άντεξε και από την στιγμή που οι δύο ομάδες θα συναντηθούν εκ νέου στα πλέι οφ, ο Νίκος Βετούλας τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να φανεί ανταγωνιστική εκεί.

«Ο κόουτς (σ.σ. αναφέρεται στον Φραγκίσκο Αλβέρτη) τα είπε όλα. Παίξαμε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε δυνάμεις και ενθουσιασμό. Στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός ήταν πιο συγκεντρωμένος και σοβαρός, δεν συγχώρησε τα λάθη, κράτησε και αύξησε μια διαφορά. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στα πλέι οφ και αν μπορούμε να βάλουμε κάποια παιδιά να παίξουν, ώστε να δούμε και τι θα κάνουμε την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο κάθε παίκτης έχει προσωπικό κίνητρο όταν μπαίνει στο παρκέ να αγωνιστεί απέναντι σε τέτοιες ομάδες, μια ομάδα που κυριαρχεί στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είναι και θέμα του κάθε παίκτη ξεχωριστά το πώς αντιδρά», δήλωσε ο Νίκος Βετούλας, προπονητής του Απόλλωνα μετά το τέλος του ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Μολφέτας δεν έκρυψε πως είναι «χαρούμενος που ο Απόλλωνας βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη φορά στα πλέι οφ», ενώ στη συνέχεια των δηλώσεών του παρατήρησε πως «σταθήκαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, αν και είναι δύσκολο να διατηρήσεις τον ίδιο ρυθμό απέναντι σε καλές και μεγάλες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός. Στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσαν, ξέφυγε η διαφορά και το παιχνίδι τελείωσε. Αυτό που θέλουμε εμείς ενόψει πλέι οφ είναι να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί. Και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για την ευκαιρία που μου έδωσε σήμερα και πιστεύω ότι έκανα ότι μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό».

 

Σχετικά άρθρα