«Σενάριο» για μετακόμιση του ΚΑΟΔ στα Γιάννενα!

«Σενάριο» μετακόμισης του ΚΑΟΔ στα Γιάννενα είδε το «φως» της δημοσιότητας από ιστοσελίδα των Ιωαννίνων. Το ενδεχόμενο αλλαγής έδρας της ομάδας της Δράμας, διαψεύδεται από την διοίκηση του ΚΑΟΔ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα passports.gr, δεν πρόκειται για… σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά για απτή πραγματικότητα. Οι πληροφορίες του σάιτ αναφέρουν ότι υπάρχει συμφωνία ομάδας ανθρώπων των Ιωαννίνων με τον πρόεδρο του ΚΑΟΔ Αριστείδη Ιωαννίδη – ο οποίος, πάντως, δεν είναι ιδιοκτήτης της ομάδας καθώς μεγαλομέτοχος είναι ο Βασίλης Τσακτσαρλής – για να αλλάξει η ομάδα έδρα και όνομα. Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει παίξει ο Παναγιώτης Καπάζογλου, ατζέντης παικτών και στενός συνεργάτης του Τσακτσαρλή, που κατάγεται από τα Γιάννενα.

Οι πηγές της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι το ποσό που ζητήθηκε ως εγγύηση από τον πρόεδρο του ΚΑΟΔ προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία δεν είναι απαγορευτικό για τους ανθρώπους των Ιωαννίνων, ενώ στη συμφωνία προβλέπεται η παραμονή του προέδρου της δραμινής ομάδας στο τιμόνι της νέας ΚΑΕ, έχοντας όμως δίπλα του ανθρώπους των Ιωαννίνων. Ως έδρα της ομάδας προορίζεται το κλειστό γήπεδο του Πανεπιστημίου της πόλης.

Από τον ΚΑΟΔ διαψεύδουν το «σενάριο» της μετακόμισης, η αλήθεια, πάντως, είναι ότι την φετινή σεζόν έχουν εκφραστεί πολλές φορές παράπονα για την μικρή ανταπόκριση των φιλάθλων της Δράμας, παρότι η ομάδα έκανε εξαιρετική πορεία στην κανονική περίοδο και τερμάτισε έκτη στην βαθμολογία. Θέση που είναι η καλύτερη στην ιστορία του ΚΑΟΔ.

Σχετικά άρθρα