Δυάδες από Ιβηρική Χερσόνησο και Λατινική – Κεντρική Αμερική

Πέρασαν χθες η δυάδα των goal (Χέρκουλες – Μούρθια 1-3) και Αζούλ – Λεόν (2-2) σε απόδοση 2,7. Επιπλέον, επιβεβαιώθηκε το over του 1,65 στο Σάντος – Αμέρικα. Από εκεί και πέρα, χάσαμε τους «άσους» των Οσασούνα (0-2 με Θέλτα), Μάλαγα (0-1 με Ελτσε) και Σάντος (0-0 με Γκρέμιο).

 

339   ΣΕΒΙΛΛΗ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ         1       1,60

 

Η Σεβίλλη… πετάει στους 7 ουρανούς έπειτα από την πρόκρισή της στον τελικό του Γιουρόπα την περασμένη Πέμπτη (έχασε 3-1 στη Βαλένθια, σκόραρε στο 94’ και πέρασε χάρη στο εκτός έδρας γκολ). Υπάρχει κούραση στην ομάδα, αλλά την αντισταθμίζει η χαρά από τη συμμετοχή στον τελικό. Χρειάζεται το τρίποντο, καθώς θέλει να τερματίσει 5η ώστε να πάει απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα τη νέα σεζόν. Απέναντι στη Βιγιαρεάλ έχει 6-0-2 στα τελευταία οκτώ μεταξύ τους στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», τρέχει ένα σερί 13-0-5 στα τελευταία 18 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης και 8-0-1 στη Σεβίλλη στα τελευταία εννέα ματς της (η ήττα από την Μπέτις στο Γιουρόπα).

 

Η Βιγιαρεάλ προέρχεται από την ήττα με 3-2 από την Μπάρτσα, σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκε 2-0, ισοφαρίστηκε με δύο αυτογκόλ και έχασε στο τέλος. Είναι σε κακή κατάσταση καιρό τώρα (δύο νίκες στα τελευταία δέκα), έχει άσχημη παράδοση στη Σεβίλλη, ζορίζεται στο σκοράρισμα (μόλις δύο φορές στα τελευταία έντεκα ματς πέτυχε παραπάνω από ένα γκολ), έχει τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε εκτός έδρας, τρεις σημαντικές απουσίες και κανένα κίνητρο, αφού μόνο με… θαύμα θα φτάσει την 6η Σοσιεδάδ.

 

350   ΡΙΟ ΑΒΕ – ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ         2       1,95

 

Προτελευταία αγωνιστική στην Πορτογαλία, γίνεται μάχη στην ουρά!

 

Η Ρίο Αβε είναι παντελώς αδιάφορη, έχει το μυαλό της στον τελικό του Λιγκ Καπ μεσοβδόμαδα με την Μπενφίκα. Αναμένεται να κάνει rotation, το έπραξε και με την Ολανένσε πριν από δύο αγωνιστικές και έχασε 2-1. Εχει πολύ καλές σχέσεις σε διοικητικό πρωτίστως επίπεδο με τη νυν αντίπαλό της που… καίγεται, έκαναν και μεταγραφικό… αλισβερίσι τον Ιανουάριο. Η λογική λέει ότι δεν θα μπει στη διαδικασία να το χτυπήσει το ματς.

 

Η Πάκος θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει σε παραμονή. Αγωνιστικά η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ιδιαίτερη τύχη, καθώς έχουμε διαφορά ποιότητας, ενώ παράλληλα δεν βρίσκεται και σε καλή κατάσταση. Από την άλλη όμως, πηγαίνει σε μία… φίλα προσκείμενη ομάδα που είναι αδιάφορη, με την ίδια να είναι έτοιμη να αφήσει και τη… ζωή της μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

 

ΛΑΤΙΝ ΔΥΑΔΑ

 

342   ΤΟΛΟΥΚΑ – ΤΙΧΟΥΑΝΑ 1      1,60

364   ΧΙΜΝΑΣΙΑ – ΛΑΝΟΥΣ   1      2,10

 

ΔΥΑΔΑ «Χ» ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

 

340     ΟΥΕΛΒΑ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ       Χ (ΗΜΙΧ.)   1,85

345     ΑΡΟΥΚΑ – ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ      Χ (ΗΜΙΧ.)   1,70

 

ΔΥΑΔΑ GOAL

 

353     ΝΤΑΛΑΣ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ       GOAL 1,45

357     ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ GOAL 1,65

Σχετικά άρθρα