Μυστικό ραντεβού με Λουίς Ενρίκε (photos)

«Στα χέρια του Λουίς Ενρίκε», ήταν ο τίτλος στην πρώτη σελίδα της «mundodeportivo» την Δευτέρα και την ίδια μέρα η «Sport» αποκάλυψε και μυστικό ραντεβού του πρώην άσου και νυν τεχνικού της Θέλτα με τον αθλητικό διευθυντή των «μπλαουγκράνα», Άντονι Θουμπιθαρέτα!

Ο πρώην άσος της «Μπάρτσα» αναμένεται να είναι, λοιπόν, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα για την επόμενη σεζόν, αν και επίσημες ανακοινώσεις ακόμα δεν υπάρχουν…

Το μυστικό ραντεβού μεταξύ του Αντονι Θουμπιθαρέτα και του Λουίς Ενρίκε στο σπίτι του τελευταίου φανερώνει όμως… πολλά! Να θυμίσουμε πως ο τεχνικός της Θέλτα δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του Βίγκο και λογικά οι δυο άνδρες συζήτησαν την προοπτική συνεργασίας των δυο πλευρών από την επόμενη σεζόν. Όπως αναφέρει η «Sport» Αντονι Θουμπιθαρέτα και του Λουίς Ενρίκε τα είπαν για περισσότερες από 2,5 ώρες!

Σύμφωνα με τον Τύπο στην Βαρκελώνη, ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα, αποτελεί τον πρώτο… στόχο των «μπλαουγκράνα» για αντικαταστήσουν τον Τάτα Μαρτίνο, καθώς αποτελεί εκλεκτό του προέδρου της Μπαρτσελόνα Γιόζιπ Μπαρτομέου και της διοίκησης. Επαφές υπήρξαν και στο παρελθόν, αλλά τότε είχε σταθεί «εμπόδιο» και η Θέλτα!

Εδώ να αναφέρουμε πως παίζουν και άλλα ονόματα και ένα από αυτά είναι του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, διατηρεί, άριστες σχέσεις και με τον Θουμπιθαρέτα. Δεν αποκλείεται να υπάρξει ραντεβού και με τον Βάσκο τεχνικό, ο οποίος έβγαλε την Μπιλμπάο στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Από την άλλη, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα είναι σε εξέλιξη και οι «μπλαουγκράνα» ελπίζουν για το πρωτάθλημα, αν και είναι σε δύσκολη. Κάτι που σημαίνει ότι είναι πιθανό να «παγώσει» το θέμα του νέου τεχνικού, ώστε να ολοκληρωθεί πρώτα η σεζόν…

Σχετικά άρθρα