Οδηγείται σε λίφτινγκ

Πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ ο Γιάννης Αναστασίου είχε ζητήσει από όλους τους ποδοσφαιριστές του να παραμείνουν σε αγωνιστική ετοιμότητα. Ήξερε ο προπονητής του Παναθηναϊκού ότι στο μίνι πρωτάθλημα των έξι αγώνων σε 18 ημέρες, θα χρειάζονταν όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες.

Ήδη έχουν αγωνιστεί 16 παίκτες στα δύο ματς και μετά το τρίτο παιχνίδι ο αριθμός αναμένεται να ανέβει. Ο Αναστασίου διέκρινε σημάδια κόπωσης στην ομάδα του στο ματς με τον ΠΑΟΚ και σκοπεύει ενόψει του αγώνα της Τετάρτης στην Τρίπολη με τον Αστέρα, να προχωρήσει σε αναγκαστικό λίφτινγκ ενδεκάδας.

Σίγουρα θα επανέρθουν οι Νάνο, Αμπεΐντ που ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους και θα πάρουν τη θέση των Χουχούμη, Καρέλη. Αναμένεται επάνοδος του Λαγού –πιθανώς αντί του Μέντες- ενώ θέση διεκδικεί ο Ατζαγκούν από τον Πράνιτς και ο Κλωναρίδης από τον Πέτριτς. Συνολικά δηλαδή μπορεί να φτάσει στο σημείο να αλλάξει τη μισή ενδεκάδα συγκριτικά με την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το απαιτητικό στυλ παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με πολύ πρέσινγκ όταν δεν έχει κατοχή μπάλας και συνεχή κίνηση στο χώρο όταν έχει τη μπάλα, χρειάζεται «φρέσκα» πόδια. Μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές, η εικόνα στη βαθμολογία έχει μπλέξει τον Παναθηναϊκό που οφείλει πια να μην κάνει άλλα λάθη στα επόμενα παιχνίδια για να πάρει την πρωτιά.

Σχετικά άρθρα