Παπαθεοδώρου: «Ο ΠΑΟΚ προσαρμόστηκε καλά πάνω μας»

«Ο ΠΑΟΚ προσαρμόστηκε καλά πάνω μας και ειδικά στον Νίκο Λιακόπουλο», παραδέχθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά την ήττα της Νέας Κηφισιάς στο «Παλατάκι» στον πρώτο αγώνα της σειράς για την πρώτη φάση των πλέι οφ.
«Μπράβο στον ΠΑΟΚ για το 1-0», είπε αρχικά ο κόουτς της ΑΕΝΚ και επισήμανε: «Το ματς έμοιαζε με αυτό που είχαμε δώσει πριν δύο μήνες. Ο ΠΑΟΚ είχε μια διαφορά στο πρώτο ημίχρονο, εμείς γυρίσαμε το ματς κυρίως με την άμυνα μας. Βγάλαμε καλές άμυνες και φτάσαμε το ματς στο καλάθι, είχαμε φάσεις για να ισοφαρίσουμε και να προηγηθούμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα προσπαθήσουμε να ισοφαρίσουμε την σειρά και θα προσπαθήσουμε μετά να έρθουμε εδώ για ότι καλύτερο».
«Δεν παίζουμε μόνοι μας», απάντησε ο Παπαθεοδώρου σε ερώτηση για τον τρόπο παιχνιδιού της Νέας Κηφισιάς στην αποψινή συνάντηση και υπογράμμισε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με καλούς παίκτες και προπονητές. Το παιχνίδι σήμερα γενικά δεν είχε μεγάλη δημιουργία, αν δείτε τις ασίστ των δύο ομάδων. Ο τρόπος παιχνιδιού που θέλουμε να παίξουμε δεν είναι διαφορετικός από ότι σήμερα. Απλά είναι διαφορετικές οι απαιτήσεις σε κάθε ματς. Ο ΠΑΟΚ προσαρμόστηκε καλά πάνω μας και ειδικά στον Λιακόπουλο».
«Μίλησε η έδρα»
Ο Δημήτρης Τσαλδάρης, ο 34χρόνος γκαρντ της ΑΕΝΚ, επισήμανε ότι στο τέλος «μίλησαν» η έδρα και η συγκέντρωση: «Έγινε ένα δυνατό ματς. Νομίζω κρίθηκε στο ποια ομάδα ήταν πιο συγκεντρωμένη. Εμείς κυνηγούσαμε τον ΠΑΟΚ όταν πήρε διαφορά, μειώσαμε αλλά εκεί μίλησε η έδρα και ο ΠΑΟΚ κέρδισε».
«Το παιχνίδι της Πέμπτης είναι τελικός για εμάς και από τώρα σκεφτόμαστε αυτό το ματς», τόνισε ο Τσαλδάρης, ο οποίος σχολίασε ακόμη ότι: «Υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα ματς αλλά εμείς με την εμπειρία έχουμε την ευκαιρία να βγάλουμε την κούραση από το μυαλό μας. Αυτό νομίζω ισχύει και για τον ΠΑΟΚ».
«Ερχόμαστε από ένα διάστημα μεγάλης αγωνιστικής αποχής», παρατήρησε ο34χρόνος γκαρντ της Νέας Κηφισιάς σε ερώτηση για τις μεταπτώσεις στην απόδοση της ομάδας του και εξήγησε ότι: «Έχουμε επίσης δύο νέα παιδιά αλλά ξαναγυρίσαμε το ματς όταν ο ΠΑΟΚ πήρε διαφορές. Είναι επιλογή της ομάδας το πώς θα παίξει. Ακολουθούμε ένα συγκεκριμένο πλάνο».

Σχετικά άρθρα