Ντόπες Βρύζα – Τα πλάνα της ενδεκάδας

Κεκλεισμένων των θυρών θα παίξει σήμερα ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Ατρόμητο και η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Δικέφαλο. Παρά το σόκ από την πρωτοφανή απόφαση της ΕΠΟ για την αφαίρεση τριών βαθμών, στον ΠΑΟΚ δείχνουν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τους στόχους τους έως το τέλος. Ο Ζήσης Βρύζας επιχείρησε να ανυψώσει το πεσμένο ηθικό των παικτών και να τους ζητήσει να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να έρθει η νίκη επί του Ατρόμητου. Παράλληλα τους ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους της διοίκησης για την αφαίρεση των τριών βαθμών.  

Ο Γεωργιάδης αναμένεται να αρχίσει το ματς τον Ατρόμητο με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, τους Κίτσιου και Λίνο στα άκρα της άμυνας, τους Βίτορ και Τζαβέλλα στις θέσεις των στόπερ, τους Κάτσε και Λάζαρ σε ρόλο αμυντικών μέσων, τον Νάτχο σε θέση επιτελικού, τους Σαλπιγγίδη και Στοχ σε θέσεις εξτρέμ (δεξιά και αριστερά, αντίστοιχα) και τον Αθανασιάδη στην κορυφή τής επίθεσης

Νέα πρόσωπα στην αποστολή, σε σχέση με τον αγώνα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, είναι ο Κίτσιου (εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών), ο Πόζογλου, αλλά και ο Γιακουμής, που προτιμήθηκε αντί του Γκσμπούρνιγκ. Αίσθηση προκάλεσε ο αποκλεισμός τού Μάρτενς (ήταν βασικός στο ματς της περασμένης Τετάρτης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης), ενώ για ένα ακόμη παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Γεωργιάδης, Νίνης και Ολίσε. 

Σχετικά άρθρα