Διώξεις σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ!

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια της Λεωφόρου, τα οποία χαρακτηρίζει εκτεταμένα. Έτσι λοιπόν σύμφωνα με τα δεδομένα, ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών και ποινή έδρας, ενώ στον ΠΑΟΚ προβλέπεται ποινή αφαίρεσης 5 βαθμών καθώς θεωρείται υπότροπος, από τη στιγμή που τα επεισόδια χαρακτηρίζονται εκτεταμένα. Βέβαια υπάρχει το ενδεχόμενο και ο Παναθηναϊκός να τιμωρηθεί με επιπλέον πέντε βαθμούς εφόσον χαρακτηριστεί υπότροπος για τα γεγονότα του Κυπέλλου. Ωστόσο τα επεισόδια του Κυπελλου δύσκολα θα θεωρηθούν “εκτεταμένα”.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα μεταβούν στα γραφεία της ΕΠΟ όπου και θα απολογηθούν στην πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας για τα γεγονότα στον τελικό του Κυπέλλου. Για το ματς εκείνο, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έχει ασκήσει πειθαρχική δίωξη σε βάρος των δύο ομάδων για δημιουργία εκτεταμένων επεισοδίων.

Η εκδίκαση των δύο υποθέσεων είναι προγραμματισμένες για την Πέμπτη (7/5). Η αρχή γίνεται στη μία στην πειθαρχική επιτροπή της Superleague και θα ακολουθήσει στις 3 η απολογία των ομάδων στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για τα γεγονότα του Κυπέλλου.

Σχετικά άρθρα