Νέες ατυχίες με Λοτζέσκι, Κατσίβελη στον Ολυμπιακό!

Χωρίς τους Λοτζέσκι, Κατσίβελη και Σερμαντίνι ταξίδεψε ο Ολυμπιακός στην Θεσσαλονίκη για την αυριανή (8/5, 5.30 μ.μ., Novasports 1) αναμέτρηση με αντίπαλο τον Άρη την δεύτερη για την σειρά της πρώτης φάσης των πλέι οφ.

Η απουσία του Σερμαντίνι ήταν αναμενόμενη, καθώς ήταν δεδομένο ότι θα χάσει την πρώτη φάση των πλέι οφ λόγω κάκωσης στο αριστερό γόνατο. Τα προβλήματα των Ματ Λοτζέσκι, Δημήτρη Κατσίβελη, ωστόσο, είναι καινούργια. Ο 29χρόνος Αμερικανός με βελγικό διαβατήριο φόργουορντ, έπαθε στο χθεσινό (6/5) πρώτο ματς της σειράς των πλέι οφ με αντίπαλο τον Άρη στο ΣΕΦ, κάκωση στον μηριαίο του δεξιού ποδιού του, ενώ ο Κατσίβελης υπέστη διάστρεμμα στην σημερινή προπόνηση, που έκαναν στο Φάληρο οι «ερυθρόλευκοι» πριν αναχωρήσουν για την Θεσσαλονίκη.

Στον Ολυμπιακό τα… έχουν με την ατυχία τους. Για μια ακόμη φορά την φετινή σεζόν οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούν να ησυχάσουν από τους τραυματισμούς.

Για την Θεσσαλονίκη ταξίδεψαν οι: Πέτγουεί, Ντάνστον, Σπανούλη, Περπέρογλου, Παπαπέτρου, Σλούκα, Κόλινς, Σίμονς, Πρίντεζη, Μάντζαρη, Καββαδά και Χριστοδούλου. Εκτός αποστολής, πέραν από τους τραυματίες, έμεινε ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Σχετικά άρθρα