«Πολύ πιο δυνατός στην έδρα του ο ΚΑΟΔ»

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει αύριο (8/5, 4 μ.μ., Novasports 3) στην Δράμα τον ΚΑΟΔ στην δεύτερη αναμέτρηση για την σειρά της πρώτης φάσης των πλέι οφ και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επισήμανε ότι: «Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον τρόπο παιχνιδιού μας».

Ο «Ιστορικός» έκανε χθες (6/5) το 1-0 στην σειρά στην Νέα Σμύρνη και θέλει αύριο να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ, χωρίς να χρειαστεί να μπει στην διαδικασία του τρίτου αγχωτικού αγώνα. «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, γιατί ο ΚΑΟΔ στην έδρα του είναι πολύ πιο δυνατός από ότι εκτός, όπως αποδεικνύεται και από τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου», σχολίασε ο προπονητής του «Ιστορικού» και τόνισε: «Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον τρόπο παιχνιδιού μας και το κυριότερο να διορθώσουμε τα λάθη του πρώτου αγώνα».

«Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο της Δράμας με ενέργεια, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να μην επιτρέψουμε στον ΚΑΟΔ να πετύχει καλάθια μέσα από την ρακέτα», επισήμανε ο Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ, ο 29χρόνος Αμερικανός περιφερειακός των «κυανέρυθρων». «Στην επίθεση σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση πρέπει να παίξουμε πιο έξυπνα, να κυκλοφορήσουμε καλύτερα την μπάλα και να σουτάρουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση», παρατήρησε ο Κάρτερ και υπογράμμισε: «Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά και δυναμικά στην άμυνα. Εάν το κάνουμε θα έχουμε καλές πιθανότητες να πετύχουμε το 2-0. Είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση, είχαμε ηττηθεί στην κανονική περίοδο στην Δράμα».

Σχετικά άρθρα