«Θα μπορούσαμε και περισσότερα γκολ»

Χωρίς ιδιαίτερες τυμπανοκρουσίες υποδέχθηκε τη νίκη του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη ο προπονητής του, Γιάννης Αναστασίου. Ο τεχνικός του Τριφυλλιού είχε χαρακτηρίσει προ ημερών ματς – «κλειδιά» τα δύο με τον Αστέρα, επομένως λογικό ήταν στη συνέντευξη Τύπου να υπογραμμίσει τη σημασία της νίκης αλλά και την αναγκαιότητα για νίκη και την Κυριακή στη Λεωφόρο απέναντι στον ίδιο αντίπαλο.

«Ήρθαμε εδώ μετά τις ισοπαλίες και ξέραμε πως θέλουμε μόνο νίκη. Πιστεύω με την ποιότητα και την ταχύτητα που είχαμε, αξιοποιήσαμε τους χώρους. Θα μπορούσαμε να σημειώσουμε πολλά περισσότερα. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον Αστέρα, αλλά εδώ που είμαστε σημαντικές είναι οι νίκες. Δείχνουμε πως έχουμε τα αποθέματα και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Είναι σημαντική η νίκη κόντρα στον Αστέρα. Όλη η προσοχή μας τώρα είναι στο ματς της Κυριακής», είπε αρχικά ο Αναστασίου.

Σε ερώτηση εάν θεωρεί ότι μετά από αυτή τη νίκη ο Παναθηναϊκός έχει πλέον το «πάνω χέρι» για την πρωτιά στα πλέι οφ, ο τεχνικός του Τριφυλλιού απάντησε: «Είναι σημαντικό το ματς της Κυριακής. Μετά θα κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Σχετικά με τους νέους τραυματισμούς που προέκυψαν και τον ανάγκασαν να ξοδέψει δύο από τις τρεις αλλαγές του, ο Αναστασίου επεσήμανε: «Για τον Πέτριτς θα είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Έχουμε μάθει όμως να παίζουμε μόνο με τον Μπεργκ. Θα προσπαθήσουμε να δούμε ποιους έχουμε έτοιμους. Ο Χουχούμης από Παρασκευή θα προπονηθεί κανονικά».

Ο Αναστασίου ρωτήθηκε για την συμπεριφορά του κόσμου του Αστέρα αλλά και την αγωνιστική εικόνα της αρκαδικής ομάδας: «Συγχαρητήρια στον κόσμο του Αστέρα για την συμπεριφορά του. Εύχομαι σε κάθε ματς να είναι όλα έτσι. Ξέραμε πως και ο Αστέρας θα ήταν κουρασμένος. Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Αστέρας είναι μια ποιοτική ομάδα. Θεωρώ πως έτσι όπως είναι η κατάσταση, όλες οι ομάδες στα πλέι οφ έχουν ελπίδα να κατακτήσουν την πρώτη θέση», υπογράμμισε ο Αναστασίου.

Σχετικά άρθρα