Ανάσα και ροτέισον για να κρατηθεί φρέσκος

Ό,τι μπορεί κάνει το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού για να κρατήσει όσο το δυνατόν πιο… φορτισμένες τις μπαταρίες της ομάδας στα εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ.

Την Πέμπτη ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές προκειμένου να πάρουν μια ανάσα από τις συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις. Στο μυαλό του είναι ορισμένοι καταπονημένοι παίκτες να κάνουν πιο χαλαρό πρόγραμμα προπόνησης στο διήμερο που απομένει μέχρι την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο.

Παράλληλα ο Αναστασίου θα προχωρήσει σε νέες αλλαγές στην ενδεκάδα, αυτή τη φορά μάλιστα πιο μαζικές. Στην Τρίπολη υπήρχαν δύο νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα συγκριτικά με τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Τώρα αναμένεται να είναι τουλάχιστον τέσσερις. Στην άμυνα θα επιστρέψει ο Νάνο στο αριστερό άκρο αντί του Χουχούμη, ενώ στόπερ θα παίξει πάλι ο Κουτρουμπής αντί του Μέντες. Στα χαφ θα μείνει έξω ο Ατζαγκούν για να πάρει τη θέση του ο Κλωναρίδης ενώ αντί του Πέτριτς θα παίξει πιθανώς ο Καρέλης. Εκτός και αν πάει στην επίθεση ο Κλωναρίδης και προτιμηθεί στα χαφ ο Ντίνας.

Μετά την απόφαση της Πειθαρχικής της Λίγκας στον Παναθηναϊκό ξέρουν ότι αυτή την αγωνιστική θα κριθούν πολλά. Η τύχη τους είναι στα πόδια τους. Μένει να την αξιοποιήσουν.

Σχετικά άρθρα