Η επέτειος του Μάντζιου

Σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο ο Άκης Μάντζιος αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού και για τον λόγο αυτό η ομάδα της Κομοτηνής κάνει μίνι αναδρομή στον έναν χρόνο παρουσίας του Έλληνα τεχνικού στο τιμόνι της.

Η ανακοίνωση:

«Σαν σήμερα, πριν από 1 χρόνο, Πανθρακικός και Άκης Μάντζιος έδιναν τα χέρια τους για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, με τον μεγαλομέτοχο του Πανθρακικού, κο Τάσο Καραολάνη, να ανακοινώνει τον αντικαταστάτη του Παύλου Δερμιτζάκη στους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

Η πρώτη επίσημη επαφή του Άκη Μάντζιου με την ομάδα του Πανθρακικού υπήρξαν τα δυο φιλικά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα της Κομοτηνής στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής αντιμετωπίζοντας τον Οδυσσέα Κορδελιού (4-2) και τον Άρη (2-2) τα οποία και τα παρακολούθησε από τις κερκίδες.

Ο Άκης Μάντζιος στον πρώτο του χρόνο ως τεχνικός ηγέτης του Πανθρακικού κατάφερε να συγκεντρώσει 41 βαθμούς και να συμβάλλει με τον δικό του τρόπο στην παραμονή της ομάδας στην Super League, σπάζοντας παράλληλα και πολλά ομαδικά ρεκόρ.

– 41 βαθμοί στην Super League
– 11 νίκες στην Super League
– 10 εντός έδρας νίκες
– 8 ισοπαλίες
– 39 γκολ

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας κ. Τάσος Καραολάνης αναφορικά με τα “γενέθλια” των δυο πλευρών, τόνισε: “Η Διοίκηση της ομάδας είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την συνεργασία της με τον κ. Μάντζιο. Ο προπονητής μας βρίσκεται καθημερινά στο αθλητικό κέντρο και έχει ως στόχο την γενικότερη βελτίωση του Πανθρακικού. Το ίδιο ισχύει και για τον κ. Πλαβούκο και την προπόνηση που πραγματοποιεί με τους τερματοφύλακες αλλά και για όλους τους συνεργάτες του. Είναι κάτι που το αναγνωρίζουμε και τους ευχαριστούμε για αυτό. Εύχομαι η συνεργασία μας να έχει διάρκεια για πολλά χρόνια”».

Σχετικά άρθρα