Νέες δικαστικές «περιπέτειες» για Δαμιανίδη

Μπορεί ο Γιάννης Δαμιανίδης, τέως πρόεδρος του Άρη, να βρίσκεται πλέον στην Κρήτη, όμως οι… αμαρτίες του παρελθόντος στη Θεσσαλονίκη τον κυνηγούν ακόμα.

Πέρα από την Εφορία και το ΙΚΑ, που έχουν κινηθεί εναντίον του εξαιτίας των οφειλών της ΚΑΕ Άρης, εναντίον του κινήθηκαν και διάφοροι πιστωτές, των οποίων οι όφειλες δεν έχουν διακανονιστεί. Αρκετοί ιδιοκτήτες σπιτιών που νοικιάζονταν από τους «κίτρινους» προσέφυγαν σε ένδικα μέσα, διεκδικώντας από αυτόν τα χρήματα που έχουν να λαμβάνουν από την εταιρία. Για τις επόμενες μέρες έχει οριστεί, στο Πρωτοδικείο, η συζήτηση του πρώτου δικαστηρίου ιδιοκτήτη κατά του πρώην προέδρου της ΚΑΕ Άρης . Είναι ιδιαίτερα κρίσιμο καθώς η απόφαση του δικαστηρίου μπορεί να αποτελέσει «λύση» για αρκετούς μικροπιστωτές.

Πέρυσι, εναντίον του Γιάννη Δαμιανίδη, είχαν κινηθεί και οι πρώην παίκτες του Άρη, Νίκος Χατζηβρέττας, Σάββας Ηλιάδης, ωστόσο η νυν διοίκηση ρύθμισε τις οφειλές, στο πλαίσιο της υπαγωγής της ΚΑΕ στο Άρθρο 99. Όσο για τα χρέη στο Δημόσιο, το δικαστήριο έχει αναβάλει ήδη δύο φορές τη συζήτηση της υπόθεσής του μετά τη σύλληψή του και θα συνεχίσει όσο η εταιρία είναι στο Άρθρο 99 και πληρώνει τις δόσεις των διακανονισμών.

Πηγή: basketplus.gr

Σχετικά άρθρα