Γιουλ: «Τρίτη και φαρμακερή!»

Η Ρεάλ ξεπέρασε το εμπόδιο του Ολυμπιακού στα πλέι οφ, και θα δώσει το παρών στο Μιλάνο, όπου θα διεκδικήσει στο φάιναλ φορ την κατάκτηση του τροπαίου, με τον Σέρχιο Γιουλ να ευελπιστεί ότι η τρίτη φορά θα είναι και η φαρμακερή για τους Μαδριλένους. 

«Ήταν μία σειρά γεμάτη με ένταση, σωματικώς και πνευματικώς μιλώντας. Καταφέραμε να τους νικήσουμε δις εντός έδρας, αλλά όχι στην Ελλάδα. Ήταν πολύ δύσκολο να νικήσουμε εκεί, αλλά δουλεύαμε όλη τη χρονιά για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, το οποίο αποδείχθηκε καθοριστικό. Κερδίσαμε το πέμπτο ματς και προκριθήκαμε στο Final Four!» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα αναφορικά με την πρόκριση της Ρεάλ σε βάρος του Ολυμπιακού στην πρόσφατη προημιτελική σειρά.

Για τον ισπανικό “εμφύλιο” που έρχεται για το πρωτάθλημα στις 10/05 και μετά στις 16/05 για τον πρώτο ημιτελικό του φάιναλ φορ, ο Σέρχιο Γιουλ ανέφερε: «Η Μπαρτσελόνα είναι πάντα ένας σκληρός αντίπαλος γεμάτος με ταλέντο και με έμπειρους παίκτες. Βελτιώνονται καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς και βρίσκονται σε καλή κατάσταση αυτή την εποχή. Θα ‘ναι μία σκληρή, ισορροπημένη αναμέτρηση. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις την ίδια ομάδα τόσες φορές, αλλά την ίδια ώρα αυτές είναι οι αναμετρήσεις που πάντα θες να δίνεις. El Clasico! Αυτές είναι ιδιαίτερες αναμετρήσεις κι όλοι θέλουν να παίρνουν μέρος σ’ αυτές».

Αν καταφέρει η Ρεάλ ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα, η ομάδα του Πάμπλο Λάσο θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο. Ο 26χρονος Ισπανός γκαρντ ευελπιστεί η τρίτη φορά να διαφέρει σ’ όλα: «Φτάσαμε στον τελικό πέρυσι, βελτιώνοντας τη θέση μας σε σχέση με το 2011 (4η θέση). Ευελπιστούμε πως η τρίτη φορά θα ‘ναι και φαρμακερή και θα καταφέρουμε να σηκώσουμε το τρόπαιο!».

Σχετικά άρθρα