«Επιτυχία η τετράδα, στεναχωρημένοι για τον κόσμο»

Ο Τέλης Ζουρνατζίδης, μάνατζερ του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι στον «Δικέφαλο» είναι πολύ στεναχωρημένοι από την απουσία του κόσμου παρά την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται και χαρακτήρισε την πρόκριση στην ημιτελική φάση των πλέι οφ της Α1 ως μεγάλη επιτυχία.
Ο Ζουρνατζίδης τοποθετήθηκε στον ραδιοσταθμό της Θεσσαλονίκης «Arena 89,4 FM»:
Για την πρόκριση επί της Κηφισιάς: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Η Κηφισιά είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα παρότι είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία. Το ρόστερ της είναι γεμάτο πολύ καλούς παίκτες που έχουν διαγράψει πολύ καλή πορεία όλα αυτά τα χρόνια και με ικανούς ξένους. Έχει ένα σύνολο που όλη την χρονιά έδειξε πως είχε πολλές ικανότητες. Τερμάτισε στην πέμπτη θέση και ήταν ένας αξιόμαχος αντίπαλος. Το σκορ δείχνει πως έγιναν μάχες και ήταν κοντά αν και ήμασταν συνεχώς μπροστά. Η Κηφισιά δεν τα παρατούσε και ήμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε. Το παιδιά ήθελαν να είναι στους τέσσερις, πέτυχαν μια μεγάλη επιτυχία, προσπάθησαν πολλοί και αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια. Πέρυσι είχαμε μια πολύ καλή χρονιά σε όλη την διάρκεια της κανονικής περιόδου αλλά μας έμεινε μια πικρή γεύση επειδή στα αντίστοιχα παιχνίδια με το Ρέθυμνο δεν περάσαμε στις τέσσερις ομάδες.. Φέτος είχαμε πάλι καλή χρονιά όλη την περίοδο με πολύ δύσκολο αλλά και αρκετά πετυχημένα παιχνίδια στο Eurocup. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι».
Για τον ασίσταντ Χάρη Μαρκόπουλο: «Όλοι όσοι είμαστε κοντά στην ομάδα ξέρουμε τι συμβαίνει. Δουλεύει πάρα πολύ, έχει τεράστια συμμετοχή σε ότι συμβαίνει στην ομάδα και είναι έτοιμος να διαγράψει την δική του πορεία στο μπάσκετ όχι μόνο ως βοηθός αλλά ως πρώτος σε οποιαδήποτε ομάδα. Έχει δείξει πολύ εξαιρετικό χαρακτήρα και εξαιρετική δουλειά, αλλά βέβαια τώρα έχουμε τον Σούλη Μαρκόπουλο».
Σχετικά με την απουσία του κόσμου: «Δεν μιλάμε για περιορισμένη προσέλευση, μιλάμε για απουσία του κόσμου. Στην σειρά με την Κηφισιά και επειδή πέρυσι υπήρχε ένα τεράστιο θέμα όταν μας όρισε ο ΕΣΑΚΕ να παίξουμε στις 16:00 σε καθημερινή μέρα, ζητήσαμε να παίξουμε βράδυ. Όντως, ο ΕΣΑΚΕ όρισε να παίξουμε στις 20:00. Το αποτέλεσμα ήταν… 155 εισιτήρια. Μιλάμε για απουσία του κόσμου. Το θέμα δεν είναι οικονομικό. Σε μια ομάδα που αποτελείται αμιγώς από ΠΑΟΚτσήδες και ανθρώπους του μπάσκετ προσπαθούν εδώ και πέντε χρόνια να την ορθοποδήσουν. Υπάρχει η εντύπωση πως αυτό δεν το καταλαβαίνει κανείς. Αυτό μας στεναχωρεί πάρα πολύ».
Για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό: «Την Τρίτη και την Πέμπτη έχουμε δύο παιχνίδια στην Αθήνα. Μετά η σειρά γυρίζει στην Θεσσαλονίκη και ελπίζουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να το ξαναπάμε στην Αθήνα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είναι  πολύ καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός και απαλλαγμένη από άλλες υποχρεώσεις, καθώς μετά τον αποκλεισμό στην Ευρωλίγκα είναι συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα. Θέλουν όσο τίποτα να πάρουν τον τίτλο και είχαν τον χρόνο να δουλέψουν με τον νέο τους προπονητή. Όλοι στον ΠΑΟΚ, απαλλαγμένοι από το άγχος, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατό και να διασκεδάσουν κάνοντας αυτό που ξέρουν καλύτερα. Παίζοντας μπάσκετ»…

Σχετικά άρθρα