13άρι για σεντόνι

Έτσι και αλλιώς ο αριθμός «13» είναι συνυφασμένος με τον Παναθηναϊκό λόγω της προτίμησης των οπαδών του στη θύρα 13 εδώ και πολλές δεκαετίες. Το «13» μπορεί να φέρει γούρι φέτος στο Τριφύλλι αφού οι υπολογισμοί των Πρασίνων φέρνουν τον συγκεκριμένο αριθμό ως όριο που θα δώσει στον Παναθηναϊκό την πρωτιά στα πλέι οφ.

Δεδομένου ότι ο Παναθηναϊκός έχει 7 βαθμούς αυτή τη στιγμή, κατ’ ουσία ψάχνει δύο νίκες στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια ώστε να φτάσει τους 13. Στην πραγματικότητα επιθυμία των Πρασίνων είναι η νίκη στα ματς της Λεωφόρου με Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή και Ατρόμητο την Τετάρτη. Θεωρούν ότι εάν συμβεί αυτό, τότε θα πάρουν την πρωτιά, κρίνοντας ότι ο ΠΑΟΚ –ο μοναδικός που θα μπορεί να φτάσει τους 13 βαθμούς- θα στραβοπατήσει σε κάποιο από τα δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια του σε Περιστέρι, Τρίπολη. Κάτι που θα καταστήσει αδιάφορο βαθμολογικά το ματς της τελευταίας αγωνιστικής στην Τούμπα μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού.

Η αρχή για τον Παναθηναϊκό οφείλει να γίνει από το ματς της Κυριακής. Ο Γιάννης Αναστασίου υπογράμμισε στους παίκτες του ότι πλέον όλα είναι στο χέρι τους και εφόσον διόρθωσαν το στραβοπάτημα με τον ΠΑΟΚ με τη νίκη στην Τρίπολη, τώρα πρέπει να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο. Αναμφισβήτητα στόχος του Τριφυλλιού είναι η πρωτιά στα πλέι οφ προκειμένου να διεκδικήσουν την επιστροφή τους σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από τετραετή απουσία.

Σχετικά άρθρα