Υπό έλεγχο για Πουλίδο-Ντιοπ

Οι εξελίξεις στο θέμα Πουλίδο, με τις ανακοινώσεις της Τίγκρες ότι ο παίκτης είναι δικός της με συμβόλαιο και με τη διαμάχη των ατζέντηδων του παίκτη, μοιάζουν να προκαλούν σοβαρό πρόβλημα στη μετακίνηση του 23χρονου άσου στον Ολυμπιακό.

Αυτή τη στιγμή, πάντως, δεν προκύπτει απαισιοδοξία από πλευράς Ολυμπιακού για την έκβαση αυτής της υπόθεσης, τονίζεται ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και ότι υπάρχει πλήρης ενημέρωση για το θέμα του Άλαν Πουλίδο, όπως και η πίστη ότι ο μουντιαλικός άσος θα γίνει ερυθρόλευκος. 

Τα μεξικανικά ΜΜΕ θεωρούν ότι η μεταγραφή πάει προς «ναυάγιο», παρότι κάνουν λόγο ξανά για  ταξίδι του Πουλίδο στην Ευρώπη και συμφωνία του με τον Ολυμπιακό. Αλλά επί του παρόντος, ο Ολυμπιακός τηρεί στάση αναμονής και σε καμία περίπτωση δεν έχει αποσυρθεί, όπως δήλωνε ο ένας εκ των εκπροσώπων του παίκτη. 

Σε πολύ καλό δρόμο είναι και η περίπτωση του Πάπε Ντιοπ της Λεβάντε, με τον Ολυμπιακό να διαψεύδει τα περί οριστικής συμφωνίας αλλά να φέρεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σενεγαλέζου μέσου, ο οποίος δήλωσε ότι θέλει να αποχωρήσει διατηρώντας τις καλές σχέσεις με το σύλλογό του. 

Εν τω μεταξύ στο Ρέντη πήγε και ο Τάσος Αυλωνίτης που έχει αποκτηθεί από τον Πανιώνιο και είναι πιθανό να είναι παρών στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Στη Ρουμανία υπάρχουν σημερινά δημοσιεύματα που επιμένουν ότι ο Κρίστι Τανάσε της Στεάουα είναι κοντά σε συμφωνία για να συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Ενώ στον τοπικό Τύπο του Νότιγχαμ υπάρχουν μεγάλα ρεπορτάζ ότι η Φόρεστ έχει αποφασίσει να μην προχωρήσει σε αγορά του Τζεμπούρ από τον Ολυμπιακό, καθώς ο Αλγερινός δεν έπεισε στο τελευταίο εξάμηνο ότι μπορεί να βοηθήσει ενώ «αποτελεί αρνητική επιρροή στα αποδυτήρια».

Σχετικά άρθρα