«Να καταλάβει ο κόσμος ότι ο ΟΦΗ του ανήκει»!

«Ο ΟΦΗ πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό», δήλωσε ο Φώτης Τακιανός μετά την εξασφάλιση της παραμονής στην Α2 με την εντός έδρας νίκη επί του Φιλαθλητικού στην σημερινή τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.
«Επιτέλους ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι η ομάδα του ανήκει», τόνισε, επίσης, ο Τακιανός.
«Είμαστε σε μια κατάσταση στρες ακόμα επειδή μπήκαμε σε μια διαδικασία όπου δεν φαινόταν ότι θα μπαίναμε σε καμία φάση του πρωταθλήματος», σχολίασε ο Θεσσαλονικιός προπονητής αμέσως μετά την νίκη επί του Φιλαθλητικού και εξήγησε: «Βρεθήκαμε να παίζουμε την παραμονή μας στο τελευταίο ματς. Το σημερινό ματς ήθελε περισσότερη καρδιά παρά τακτική. Ο Ράζης έπαιζε με κράμπες, τα παιδιά έχουν «καεί»».
«Ποτέ κατά την διάρκεια της χρονιάς δεν αναφέρθηκα σε δικαιολογίες αλλά θα μιλήσω τώρα για το υψηλό ρίσκο και το χαμηλό μπάτζετ», σημείωσε ο Τακιανός και υπογράμμισε: «Βάλαμε το κεφάλι μας στην λαιμητόμο το καλοκαίρι δημιουργώντας ένα σύνολο από λίγους παίκτες. Αυτό είναι ένα μάθημα αυτογνωσίας για την διοίκηση. Στο πρωτάθλημα παίζεται ένα θέατρο του παραλόγου ο τελευταίο τρίμηνο. Επιτέλους ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι η ομάδα του ανήκει. Εμφανίστηκε γυμνή χωρίς καμία στήριξη. Δεν μετράει ο Τακιανός και η απουσία του κόσμου έφερε σε κίνδυνο την ομάδα».
«Η σημερινή ατμόσφαιρα πρέπει να υπάρχει σε κάθε παιχνίδι», συνέχισε ο κόουτς του ΟΦΗ και επισήμανε: «Πετύχαμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους προσπάθησαν. Απο την διοίκηση που στάθηκε πρωτεργάτης. Τους κύριους Δανδάλη, Χωραΐτη, Καμπάκα, Σφακιανάκη, Παπαδάκη. Όπως και τον τιμ μάνατζερ του ΟΦΗ, τον Μάνο Σφακιανάκη, τον συνεργάτη μου Γιώργο Γωνιωτάκη και τελευταίο βάζω εμένα. Μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης έχουν όλοι. Ο ΟΦΗ πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό. Δεν μπορεί να μείνει στα λόγια. Και να στηρίξουν την ομάδα στις πράξεις, όχι στα λόγια. Πέρυσι βάλαμε μια πέτρα, φέτος άλλη μια».

Σχετικά άρθρα