«Δε χορταίνουμε τις κούπες»

Πανευτυχείς για μία ακόμα κατάκτηση νταμπλ ήταν ο προπονητής και οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά το τέλος του ματς με τη Βουλιαγμένη.  
Γιώργος Ντόσκας: «Δίκαια είμαστε Κυπελλούχοι Ελλάδος. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως κάθε τελικός. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ανωτερότητα μας. Δείξαμε πως ακόμη και στο χειρότερο ματς παιχνίδι είμαστε πάλι νικητές. Η ομάδα σ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς έδειξε πως είναι η καλύτερη στην Ελλάδα και μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Νταμπλ και φέτος και του χρόνου θέλουμε και μια διάκριση στην Ευρώπη. Όλοι μας παλιοί και νέοι διψάμε για τίτλους εγχώριους και ευρωπαϊκούς. Για τον Ολυμπιακό είναι ρουτίνα η κατάκτηση ενός τίτλου. Άλλες ομάδες το πετυχαίνουν μια φορά στα δέκα χρόνια. Αυτή είναι η διαφορά μας με τις άλλες ομάδες. Θέλω ν’ αφιερώσω το Κύπελλο στην γυναίκα μου Κωνσταντίνα, στον γιο μου Παναγιώτη, στους συμπαίκτες μου, στον Πρόεδρο μας Μιχάλη Κουντούρη ο οποίος μας παρέχει τα πάντα για να είμαστε κάθε χρόνο καλύτεροι. Φυσικά αφιερωμένο και στον κόσμο μας». 
Τάσος Σχίζας: «Αφιερώνω το Κύπελλο στους συμπαίκτες μου και στον κόσμο του Ολυμπιακού που είναι πάντα κοντά μας. Η Βουλιαγμένη σήμερα μας δυσκόλεψε αρκετά αλλά είχαμε υπομονή και καθαρό μυαλό. Αυτά τα δυο στοιχεία μας έδωσαν την κούπα. Δεν εκνευριστήκαμε από τα λάθη μας και κάποια ανάποδα σφυρίγματα». 
Κώστας Μουρίκης (MVP ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ): «Είναι ο πρώτος ατομικός μου τίτλος και ελπίζω όχι και ο τελευταίος. Σημασία έχει βέβαια η ομάδα. Πήραμε αυτό που μας άξιζε. Το Κύπελλο Ελλάδος. Δεν ήμασταν τόσο καλοί αλλά φτάσαμε δίκαια στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Δεν χορταίνουμε με τίποτα τις κούπες. Ο μεγάλος μας στόχος είναι η διάκριση στην Ευρώπη. Το 2002 η ομάδα πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ και θεωρώ πως αυτή η ομάδα έχει τα φόντα ν’ ανέβει ξανά στην κορυφή. Θέλω ν΄ αφιερώσω το Κύπελλο στους συμπαίκτες μου και στους προπονητές μου καθώς και στους γονείς μου και την διοίκηση». 
Βαγγέλης Δελακάς: «Το Κύπελλο αφιερώνετε στην ομάδα, στον κόσμο, στην οικογένεια μου και στη διοίκηση που έχει κάνει τρομερή δουλειά τα τελευταία χρόνια. Τέλος καλό όλα καλά, δίκαια πήραμε το Κύπελλο. Όταν παίζεις στον Ολυμπιακό στόχος είναι να είσαι πάντα νταμπλούχος. Θεωρώ πως και η διοίκηση και οι παίκτες έχουν στόχο την διάκριση και στην Ευρώπη» 
Θόδωρος Βλάχος: «Όταν η χρονιά τελειώνει μ’ ένα τίτλο και το νταμπλ είναι υπέροχη. Περίμενα ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι από τους τελικούς του Πρωταθλήματος. Αποδείξαμε ποιοι είμαστε γι’ άλλη μια φορά. Θα ήθελα να πω ότι αυτό το νταμπλ δείχνει την απόλυτη κυριαρχία του Ολυμπιακού στην ελληνική υδατοσφαίριση. Αυτό είναι αποτέλεσμα της σημαντικής δουλειάς που γίνεται από την διοίκηση του Μιχάλη Κουντούρη ο οποίος κάθε χρόνο ανεβάζει τον πήχη. Επίσης είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς των αθλητών και της συνεργασίας που υπάρχει με τους προπονητές. Τόσο εγώ όσο και ο συνεργάτης μου ο Δημήτρης Μάζης είχαμε άψογη συνεργασία με τους παίκτες. Θα ήθελα επίσης να σταθώ στην πολύ μεγάλη βοήθεια που έχουμε από τον Νίκο Σκανδαλάκη. Το κερασάκι στην τούρτα και σήμερα ήταν ο κόσμος ο οποίος έδωσε τεράστια βοήθεια στους παίκτες. Δεν αδειάσαμε ψυχολογικά και αυτό το οφείλουμε στον κόσμο ο οποίος μας έσπρωξε στη νίκη. Η διοίκηση, η ομάδα και ο κόσμος είναι ένα τρίπτυχο που είναι ανίκητο στην Ελλάδα γιατί έχει το όνομα Ολυμπιακός». 
Κυριάκος Ποντικέας: «Αφιερώνω το Κύπελλο στην οικογένεια μου, στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές και στους οπαδούς μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση που μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος και να βάζουμε κάθε χρόνο πιο ψηλά τον πήχη. Πάντα ένας τελικός δεν είναι εύκολος. Έγινε ένα ντέρμπι, ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και πήραμε το Κύπελλο. Νταμπλ και τη νέα χρονιά και ακόμη καλύτερη πορεία στην Ευρώπη». 

Σχετικά άρθρα