Προβάδισμα σε Λούκας αντί του Στόχ

Εφόσον δεν μπορέσει ο Στόχ να αγωνιστεί στο Περιστέρι, στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ, τότε ο επικρατέστερος για να πάρει την θέση του στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ είναι ο Λούκας Πέρεθ. Είναι ξεκάθαρο πως ο Γεωργιάδης θα επιμείνει στην εφαρμογή του 4-3-3 για να διεκδικήσει ο ΠΑΟΚ μία ακόμη νίκη στα πλέι οφ. 
 
Ο 42χρονος προπονητής θα προχωρήσει σε δύο αλλαγές προσώπων στα άκρα της άμυνας. Για την ακρίβεια στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ προβάδισμα έχουν οι εξής ποδοσφαιριστές. Ο Γλύκος θα παίξει κάτω από τα γκολπόστ. Ο Σκόνδρας αναμένεται να αγωνιστεί δεξιά στην άμυνα. Την προηγούμενη Τετάρτη σε αυτή την θεση είχε παίξει ο Κίτσιου. Ο Σπυρόπουλος διεκδικεί θέση αριστερά αντί του Λίνο. Στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να αγωνιστούν οι Βίτορ και Τζαβέλας. Εφόσον τελικά οι Κίτσιου και Λίνο μείνουν στον πάγκο, θα αποτελέσουν δύο λύσεις για τον ΠΑΟΚ ανάλογα με τις αλλαγές που θέλει να κάνει ο Γεωργιάδης.
 
Στα χάφ σίγουροι πρέπει να θεωρούνται οι Κάτσε, Λάζαρ και Νάτχο. Στην επίθεση, δεξιά θα αγωνιστεί ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Λούκας και στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης. Ο ΠΑΟΚ θέλει μία ακόμη νίκη, αυτή την φορά εκτός έδρας για να παραμείνει μέσα στο “κόλπο” για την διεκδίκηση της πρώτης θεσεως που οδηγεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λίγκ.

Σχετικά άρθρα