Αναμονή για Πουλίδο

Στο Μεξικό επιμένουν ότι η μεταγραφή του Άλαν Πουλίδο στον Ολυμπιακό δεν θα γίνει και η Τίγκρες έχει τον πρώτο λόγο για το μέλλον του, την ώρα που από τους ερυθρόλευκους τηρείται στάση αναμονής σχετικά με τις διαβεβαιώσεις από την πλευρά του 23χρονου άσου ότι θα κυνηγήσει το θέμα της ελευθερίας του στο τέλος της φετινής σεζόν. 

Μεγάλη αισιοδοξία υπάρχει στο θέμα του Πάπε Ντιοπ που όλα δείχνουν ότι είναι πολύ κοντά στο να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού μετά την ολοκλήρωση του ισπανικού πρωταθλήματος.

Στους ερυθρόλευκους προτείνονται καθημερινά διάφοροι παίκτες για το κέντρο και την επίθεση, με τελευταία μεγάλα ονόματα αυτά του Φαν ντερ Φαρτ και του Μάριο Γκόμεζ! Τίποτα πάντως δεν επιβεβαιώνεται εκ μέρους των πρωταθλητών, ούτε τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία για τον Καπέλ της Σπόρτινγκ.

Από πλευράς Ολυμπιακού αυτό που λέγεται είναι ότι υπάρχει πολύς χρόνος μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας και όχι βιασύνη για τις αποφάσεις στα μεταγραφικά. 

Ο Κριστιάν Καρεμπέ έχει αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο σε διάφορα ζητήματα, όπως το θέμα Κάμπελ και οι επαφές με την Άρσεναλ. Για τον Μαρκάνο υπάρχουν προχωρημένες επαφές αγοράς του από την Ρούμπιν Καζάν, ενώ για τον Εντινγκά οι εξελίξεις παραμονής του και οι συζητήσεις με την Μονακό πάνε για αργότερα. 

«Μόνο για τον Σάντος είναι λήξαν το θέμα, όχι για τον Μανιάτη ή τον Ολυμπιακό», σχολίασε ο Κώστας Καραπαπάς για όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός σχετικά με το επεισόδιο της Τούμπας με τον Κατσουράνη.

Συγχαρητήρια από την ΠΑΕ στην ομάδα πόλο του συλλόγου για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Σχετικά άρθρα