«Στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στους τελικούς»!

«Ο δικός μας στόχος, πέραν της πρόκρισης στον τελικό των πλέι οφ, είναι να βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο μέχρι το τέλος», επισήμανε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης πριν την έναρξη την προσεχή Τρίτη (13/5, 9.30 μ.μ., ΝΕΡΙΤ) στο ΟΑΚΑ της σειράς της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.
«Δυστυχώς  δεν καταφέραμε να κάνουμε το επόμενο βήμα αν και μπορούσαμε και αυτό μας πείραξε περισσότερο», τόνισε ο 30χρόνος ψηλός των «πρασίνων» για τον αποκλεισμό από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας από το Φάιναλ Φορ του Μιλάνου (16 και 18/5).
Το σημείωμα του Μαυροκεφαλίδη στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού (paobc.gr):
«Καλησπέρα σε όλους,
Βρισκόμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας μας για την ημιτελική σειρά με τον ΠΑΟΚ και όλη μας η συγκέντρωση βρίσκεται σε αυτό. Σίγουρα μετά από μια σκληρή ήττα και έναν αποκλεισμό από την Ευρώπη, με τον τρόπο ειδικά που έγινε αυτό, χρειάζεσαι χρόνο για να επανέλθεις σωματικά αλλά και πνευματικά.
Μετά το τέλος των αναμετρήσεων με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας η ψυχολογία μας δεν ήταν η καλύτερη. Είμαστε, όμως, επαγγελματίες, έχουμε έμπειρα παιδιά στην ομάδα και αρχής γενομένης από την προπόνηση και τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα Πάτρας προσπαθήσαμε να το αφήσουμε πίσω μας.
Επίσης, ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που είναι, με τους ανθρώπους του που είναι αυτοί που είναι και κοιτάζουν πάντα το μέλλον και μας βοηθούν πάρα πολύ να κοιτάξουμε μπροστά με την εμπειρία και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν ακόμη και τις δύσκολες καταστάσεις. Δυστυχώς, λοιπόν, δεν καταφέραμε να κάνουμε το επόμενο βήμα αν και μπορούσαμε και αυτό μας πείραξε περισσότερο.
Πλέον, όπως προείπαμε, έρχονται τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Μια ομάδα που έχει κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και της αξίζει ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμός. Το έχει δείξει και το έχει κερδίσει με την εικόνα που έχει παρουσιάσει από το ξεκίνημα του Πρωταθλήματος.
Ο δικός μας στόχος, πέραν της πρόκρισης στον τελικό των πλέι οφ, είναι να βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο μέχρι το τέλος. Να βάλουμε κάποια καινούργια πράγματα στο παιχνίδι μας και να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στα κρίσιμα ματς που έρχονται. Αυτό δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος πριν την έναρξη της ημιτελικής σειράς με τον ΠΑΟΚ.
Τα ξαναλέμε σύντομα,
Λουκάς».

Σχετικά άρθρα