Ευχαριστώ του Απόλλωνα και επίσκεψη

Αντιπροσωπεία παικτών του Απόλλωνα επισκέφθηκε έναν από τους χορηγούς της ομάδας, για να δείξει την ευγνωμοσύνη του για την στήριξη απέναντι στην πατρινή ομάδα.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:
«Στο πλαίσιο της άψογης συνεργασίας της ΚΑΕ Απόλλων Πάτρας με τους χορηγούς της, αντιπροσωπεία παικτών της ομάδας επισκέφτηκαν τα εστιατόρια «ΔΙΔΥΜΟΙ».

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι αθλητές: Γιάννης Λιανός, Ρόναλντ Ρος, Αντρέγια Μιλουτίνοβιτς, Γιάννης Μολφέτας, Ανδρέας Πελεκούδας, Ανδρέας Οικονομόπουλος και Θανάσης Ζαφείρης.

Ο Γιάννης Λιανός ευχαρίστησε εκ μέρους της ομάδας για την έμπρακτη στήριξη που πρόσφερε η επιχείρηση «ΔΙΔΥΜΟΙ», ένας από τους χορηγούς εστίασης του Απόλλωνα την φετινή χρονιά, και πρόσφερε στον επιχειρηματία Ζήση Τζώρο μια συλλεκτική φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών, ως ένδειξη αναγνώρισης της συνεισφοράς του στην προσπάθεια της ομάδας.

Ο Απόλλων Πάτρας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τα εστιατόρια «ΔΙΔΥΜΟΙ» για την έως τώρα αποδοτική συνεργασία και προσδοκά την ανανέωση της και στη νέα αγωνιστική περίοδο».

 

 

Σχετικά άρθρα