Κατσουράνης: «Έχουμε δείξει χαρακτήρα»

Στα θετικά αλλά και τα αρνητικά σημεία των ανατροπών στάθηκε ο Κώστας Κατσουράνης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

«Οι ανατροπές δεν είναι πάντα καλές γιατί σημαίνει πως μένουμε πίσω στο σκορ, αλλά δείχνουν πως υπάρχουν ψυχικά αποθέματα. Πραγματοποιήσαμε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, αλλά ένα καλό δεύτερο και πήραμε δίκαια τους τρεις βαθμούς με την απόκρουση του Γλύκου. Όποιος έχει τις πιο πολλές αντοχές θα βγει πρώτος στα Play Off. Εμείς έχουμε δείξει χαρακτήρα, κάναμε καλό ματς στη Λεωφόρο και είμαστε καλοί σε όλα τα ματς. Είναι μια δύσκολη χρονιά, γίνεται καλή δουλειά με τον κ. Γεωργιάδη, θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρώτη θέση στα Play Off. Έχουμε δύσκολο ματς την Τετάρτη πρέπει να περιμένουμε και μετά βλέπουμε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό».

Σε ερώτηση για τις… παλιοσειρές που οδηγούν τον ΠΑΟΚ, ο Κατσουράνης είπε: «Ποδόσφαιρο δεν παίζει η ηλικία. Μόνο στην Ελλάδα ακούγονται αυτά. Στην Ευρώπη κανείς δεν ασχολείται. Είδαμε τον Ζανέτι να σταματά στα 40. Έτσι είναι η κοινωνία μας, όμως. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας και προπονούμαστε καλά. Ήταν δύσκολο για μένα το ματς γιατί έλειπα καιρό, αλλά προσπάθησα και έπαιξα με τρεις προπονήσεις. Με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου».

Για το θέμα με τον Μανιάτη: «Ότι έγινε ήταν λάθος και όλοι οφείλουν να το παραδεχτούν, συμπλήρωσε πως ανήκει στο παρελθόν και υπογράμμισε δεν θα επηρεάσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αφού το πρόβλημα έχει ήδη λυθεί».

Σχετικά άρθρα