Στα όρια τους οι Πράσινοι

Μετράνε πια τις αντοχές τους οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, έχοντας φτάσει άπαντες σε οριακό επίπεδο. Πέντε παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων μέσα σε 16 ημέρες έφτασαν οι παίκτες του Τριφυλλιού και πλέον είναι ολοφάνερο ότι η κούραση παίζει μεγάλο ρόλο.
Όσους τραυματισμούς δεν έβγαλε όλη τη σεζόν ο Παναθηναϊκός, τους βγάζει τώρα. Μετά από τον Γκόρντον Σίλντενφελντ (διάταση στον ορθό μηριαίο) και τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο (διάστρεμμα), ο αριθμός των παικτών του Τριφυλλιού που τραυματίστηκαν στην πρώτη τετράδα των πλέι οφ φτάνει τους οκτώ! Ήδη είναι νοκ άουτ για τη συνέχεια ο Μλάντεν Πέτριτς ενώ στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή, οι Πράσινοι στερήθηκαν των υπηρεσιών και του Διαμαντή Χουχούμη.
Ο Γιάννης Αναστασίου δεν έχει πάρα πολλές επιλογές. Έχει χρησιμοποιήσει 17 παίκτες του, φτάνοντας στο όριο του μάξιμουμ που θα μπορούσε να βάλει (στην πραγματικότητα μόνο οι Ντίνας, Δώνης, Μαρινάκης, Ρισβάνης θα μπορούσαν να «κλέψουν» χρόνο) και μοιράζει το χρόνο όσο περισσότερο μπορεί.
Με σχεδόν δεδομένη την απουσία του Σίλντενφελντ στον αγώνα με τον Ατρόμητο την προσεχή Τετάρτη, ο μοναδικός που δεν έχει χάσει λεπτό στα πλέι οφ –αλλά και στον τελικό Κυπέλλου- είναι ο Κάρλος Ζέκα . Καμία έκπληξη για τον βιονικό αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Σχετικά άρθρα