Κλείνει «μέτωπα» ο Ολυμπιακός

Σε εξέλιξη είναι ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού για τη νέα περίοδο και αναμένονται σιγά σιγά να ολοκληρώνεται διάφορες ανοιχτές υποθέσεις.

Σε φάση τελικών επαφών βρίσκονται οι ερυθρόλευκοι για την παραμονή του Ιβάν Μαρκάνο, με την αγορά των δικαιωμάτων του από την Ρουμπίν Καζάν, ενώ αναμένεται να γίνουν άμεσα συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου με τον Μπάλας Μέγιερι τον οποίο εμπιστεύεται ο Μίτσελ για δίδυμο με τον Ρομπέρτο.

Για τον Άλαν Πουλίδο και το μπλέξιμο που έχει δημιουργηθεί από τον «πόλεμο» των ατζέντηδων του Μεξικανού κυνηγού, ο Ολυμπιακός είναι εν αναμονή των συμφωνιών που έχει κάνει με την πλευρά του παίκτη και είναι αποφασισμένος να μην αφήσει αυτή την υπόθεση παρότι στο Μεξικό λένε ότι δεν θα προχωρήσει.

Ο Πάπε Ντιοπ χειροκροτήθηκε από τους οπαδούς της Λεβάντε στο ματς με τη Βαλένθια για την προσφορά του στο σύλλογο και όλα δείχνουν ότι θα γίνει σύντομα παίκτης του Ολυμπιακού, παρότι δεν επιβεβαιώνεται έως τώρα οριστική συμφωνία για τη μεταγραφή του Σενεγαλέζου χαφ.

Στον Ολυμπιακό προτείνονται διαρκώς παίκτες και εξετάζονται διάφορες λύσεις, είτε για παίκτες-ονόματα είτε για μεταγραφικές ευκαιρίες όπως συνηθίζει να αρπάζει η πειραϊκή ομάδα τα τελευταία χρόνια. Κι όλο το αρμόδιο τμήμα των ερυθρόλευκων είναι σε εγρήγορση.

Στο τεχνικό τιμ του Μίτσελ για τη νέα χρονιά αναμένεται να είναι εκτός από τον Ράφα Αλκόρτα και ο Αντώνης Νικοπολίδης .

Σχετικά άρθρα